Eerste blogbericht

2 reacties

Ken je dat wanneer je probeert om interessant te klinken en/of een interessant verhaaltje schrijft zodat mensen je cool gaan vinden en je gaan volgen? Nou ik heb mijzelf daar overheen gezet, ik wil geen dingen meer doen om “cool” gevonden te worden door anderen, maar deze blog echt beginnen voor mezelf! Omdat ik hier gelukkig van word! Ik vind het leuk om te verdwalen in mijn gedachten en gewoon iets moois te scheppen, leuke posts te maken, iets te schrijven, mezelf ontwikkelen en misschien toch een beetje iemand toelaten in mijn leven.

Ik ben niet nieuw met een blog, ik probeer het al jaren, maar het lukt mij nooit echt om het vol te houden. Meestal door mijn drukke werkleven, maar vooral omdat ik eigenlijk helemaal niks snap van een website maken. Gelukkig heb ik een super handige boyfriend die mij daarbij wilt helpen en leren zodat ik het snel onder de knie kan krijgen.

Processed with VSCO with a4 presetIk wil mijn leven op een mooie manier delen, zodat ik er op terug kan kijken en deze blog een beetje kan gebruiken als een klein digitaal dagboek. Poëtisch, kunstzinnig en een beetje met een knipoog; precies zoals ik ben.

Enjoy! Zoals ik het enjoy. En hopelijk brengt dit ook een glimlach op jouw gezicht. 🙂

Was dit dan toch een interessant verhaaltje om “cool” gevonden te worden? Who knows…

-xoxo-

2 comments on “Eerste blogbericht”

  1. Hi Antje,
    Leuk dat je bent begonnen met bloggen, ben benieuwd naar je posts! Je inspireert mij ook om toch eindelijk weer met bloggen te beginnen en vol te houden.

    Liefs

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s