Mijn allerergste date ever + tips

Geen reacties

*In een random youtuberstem*:

“STORY TIME!!”

Omdat ik niet echt goed ben in filmpjes maken en/of bewerken (ben echt niet handig met computers, trust me als ik 5 minuten op jouw computer zit heb je waarschijnlijk 20 nieuwe virussen erbij of ik heb je systeem gewist ofzo), dacht ik er aan om in plaats van een youtubefilmpje te maken een verhaaltje te schrijven over *tromgeroffel* mijn allerergste, slechtste, meest verschrikkelijke date everrrr!

Ik zal mijn date totaal anoniem houden. Dit was trouwens dik 4/5 jaar geleden dus ik hoop dat deze jongen mij niet meer herinnert en dit nooit zal lezen. Als je dit toch leest: “oeps” sorry not sorry. Ik was trouwens ook jong en misschien kon ik bepaalde dingen beter doen en aanpakken.

Het speelde zich dus 4/5 jaar geleden af in de tijd dat Tinder echt de bomb was, like iedereen zat op Tinder. Geloof het of niet maar dat lieve omaatje aan de overkant van je huis zat ook gewoon te “swipen” for that D. Wees nou eerlijk iedereen zat er op. Dus ik ook, want ja ik was rond 19/20 jaar oud en het was al een tijdje uit met mijn toenmalige vriendje. Ik zat rustig te Tinderen, toen ik een best leuk jongen zag, die ik naar rechts veegde (met waarschijnlijk een heel blije wijsvinger omdat hij eindelijk iets anders mocht doen dan continu naar links swipen).

Na leuke gesprekken, uitwisselingen van telefoonnummers en paar weken later besloten we dan eindelijk op date te gaan. We spraken af op een drukke (!) plek namelijk Den Haag centraal en zouden daar uit naar een café gaan. Hier begint het eigenlijk.

Bij aankomst zag ik hem al staan in de verte en trust me hij leek helemaaaaal niet op zijn foto’s, het was hem maar dan anders! Mijn eerste gedachte was; “loop gewoon door en blokkeer zijn nummer en klaar” – maar ik vond het zielig dus besloot om te blijven en naar hem toe te gaan. Want ja, onze gesprekken waren best grappig, wie weet konden we gewoon vrienden zijn. Tevergeefs, ik moest gewoon luisteren naar mijn intuïtie! Toen ik hem gedag zei gaf hij mij al een knuffel waar ik heel naar van werd. We besloten om een klein stukje te gaan wandelen ergens beetje te chillen en dan een drankje te doen.

Hij vertelde mij dat hij psychologie studeerde en kletste aan één stuk door. Ik heb volgens mij geen één keer iets over mezelf echt verteld, want elke keer als hij mij dan een vraag stelde antwoordde hij de vraag voor mij. Ik werd er een beetje gek van en volgens mij zag hij dat. Dus stelde hij voor om ergens een drankje te doen. We gingen zitten bij een terrasje en toen begon de echte horror pas.

Hij begon mij te lezen! Als in; alles wat ik deed had een betekenis over mij! Het was namelijk best wel frisjes dus ik zat met mijn armen over elkaar heen, en hij zei; “dat het komt omdat ik verlegen ben over deze date” – ughhh nee hoor ik heb gewoon stijve tepels pik en ik wil niet dat jij ze ziet (dacht ik).

Naarmate de avond viel, werd het donker en mijn pupillen werden groter, wat volgens hem betekende dat ik aangetrokken tot hem ben… Ik was meer aangetrokken tot de ober die het volgens mij echt door had dat ik het echt niet leuk vond, maar ja. We gingen naar binnen om de rekening te delen. Toen ging hij even plassen en ik nam plaats op een bank bij een open haard om op hem te wachten.

Hij kwam terug met super ongepaste Boomerang kaarten (die ik meestal waardeer) waarop iets stond over seksuele handelingen, en gaf die aan mij. Ik gaf er weinig aandacht aan en wou opstaan om samen de rekening te delen, maar hij plofte naast mij op de bank en probeerde paar keer mij te zoenen. Ik weigerde elke keer en gaf aan dat ik dit niet wilde.

Ik stond op om te gaan afrekenen. We splitte de rekening en ik was van plan om naar huis te gaan totdat hij zei dat hij echt niet wist hoe hij naar centraal moest lopen. Nou ik met mijn goede gedrag vond het zielig en liep met hem mee tot de trein. Aangekomen vroeg hij mij of ik nog 5 min wou wachten met hem omdat hij het zo gezellig vond met mij, ik weet niet wat er gezellig aan was want hij kletste aan een stuk door en ik had het helemaal gehad.

Dus ik bleef met hem wachten op de trein en in die 5 minuten dat we wachtten heeft hij letterlijk en ik overdrijf niet! Mij iets van 10 keer geprobeerd te zoenen tijdens ons (zijn) gesprek! Ik bleef hem elke keer wegduwen, vertellen dat ik het niet wou en aanstalten maken om weg te gaan en hij ging dan gelijk sorry zeggen en seconden later weer een poging doen om mij te zoenen. Thank God kwam de trein ik nam afscheid en hij nam mij op mijn bek, ik duwde hem weg en liep snel wandelend weg. Hij appte mij daarna en ik bleef een beetje kortaf. De dagen gingen voorbij. Hij bleef mij elke minuut van de dag appen, op een gegeven moment had ik hem echt al duizend keer afgewezen. Maar hij bleef mij echt voortdurend lastig vallen. Dus blokkeerde ik zijn nummer en heb ik nog steeds tot de dag van vandaag dit verhaaltje om te vertellen aan mijn vrienden. Misschien is dit niet de meest ergste date ever, maar wel die van mij. Heb jij een erge date meegemaakt? Tell me, ben benieuwd naar jullie verhalen! Ik wil ze allemaal uitprinten en daarvan een schilderij maken. Dus send me!

Hier nog wat tips van Stijn en Mowena als je in dezelfde situatie zit als ik:

Tips van Mowena:

1. Eerlijk zijn “ik heb gevoel dat het niet iets tussen ons gaat worden” gelijk met de kaarten op tafel.

2. Het stomme is dat dit de enige tip is die ik kan geven want eerlijkheid duurt het langst. Dan weet iemand het meteen en krijgt diegene geen verwachtingen en kan je als vrienden een leuke date hebben

Tips van Stijn:

1. “Wegrennen” “just run bitch”

2. “Doe alsof je naar het toilet gaat, zoek een raam en klim eruit”

3. “Zeg dat jij je kat heel lang niet hebt gevoerd en nu weg moet”

Mijn tip is: luister naar je intuïtie! Je hebt het niet voor niets!

Hopelijk vonden jullie het een leuk verhaaltje voor het slapengaan.

Ik wil Stijn aka @deplaatjesman bedanken voor de mooie en leuke foto’s.

En mijn vriendje Jimi voor het model staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s