Antje Test: Etos Smoothing Strawberry Souffle Mask

Geen reacties

AntjeTest wordt mijn nieuwe naam voor dingen die ik voor jullie ga testen en uitproberen. Elke keer als ik iets ga reviewen, ga ik de #AntjeTest hashtag gebruiken. Stel jij wilt dat ik iets ga testen en mijn eerlijke mening weten, gebruik dan ook de #AntjeTest. Dan ga ik dat voor jou (waarschijnlijk) testen.

Omdat ik lichtelijk verslaafd ben aan maskertjes en mijn lades ervan uitpuilen, dacht ik: why not try them all? En jullie hier over een review te geven, om te beginnen bijvoorbeeld elke week?

Want ja wie is er nou niet gek op maskertjes?!

Deze week heb ik een beetje een droge huid door het rare herfst en dan zomer en dan weer herfst weer, dus heb ik besloten voor de Etos smoothing Strawberry Souffle mask te gaan.

De verpakkingen van de Etos maskertjes spreken mij zeer aan en de prijs trouwens ook! Want ja, de maskertjes zijn €0,99 per stuk! Hhaamsterennnn!

Het Strawberry Souffle masker bevat de volgende ingrediënten:

Je weet waarschijnlijk de stappen van het aanbrengen van een maskertje al, maar hier dan maar nog een keer stap voor stap uitgelegd:

1. Was je gezicht.

2. Gebruik een scrub om je gezicht schoon te maken van alle dode huidcellen.

3. Maak een klein handdoekje nat met warm water en stoom je gezicht.

4. Smeer het masker op je gezicht.

5. Relax.

6. Was de masker af.

7. Gebruik een toner en moisturizer.

Terwijl ik het maskertje opsmeerde zei mijn huisgenoot die toevallig voorbij liep: “zit je nou Wiskas op je gezicht te smeren?” omdat ze alleen de verpakking zag. Ik snap haar punt, de verpakking ziet er erg roze uit haha. Maar ik had eerder het gevoel alsof ik yoghurt op mijn gezicht aan het smeren was. Wat niet echt negatief is want ik smeer mezelf vaak in met soja yoghurt. Grapje.

Na het aanbrengen van het Strawberry Souffle masker, ging ik even heerlijk ontspannen met een serie op Netflix.  “The haunting of Hill house” is echt een aanrader trouwens.

De geur van het masker is overigens echt heerlijk! Het maskertje prikkelde een beetje maar voelt wel fijn aan, het verkoelt wel na een tijdje en voelt echt heel smooth aan. Omg de geuuuurrr (ik blijf het zeggen) love it!!

Oké 20 min zijn voorbij (wie hou ik voor de gek ik heb de hele aflevering van the haunted hill house gekeken) en tijd om het af te spoelen.

Mijn huid voelt super zacht aan en ik merk dat de lekkere geur in mijn neusgaten is blijven hangen. Goed maskertje dit! Zeker voor de prijs.

Dan nu de beoordeling:

Verpakking: 6,5 simpel maar cute.

Geur: 8 lekker fris en fruitig.

Textuur: 8 je kan het makkelijk verdelen en het druipt niet af van je gezicht.

Werking: 8 zou hem zeker aanraden, irriteert de huid (mijn huid) niet en laat het heerlijk zacht aanvoelen.

Prijs: 10 !

Waar te koop: Etos €0,99

Laat mij weten wat jij ervan vindt!

Fijne maandag!

Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s