AntjeTest: Balea sheet mask.

Geen reacties

Laat ik er gelijk mee beginnen dat ik dus totaal geen Duits kan en jullie eigenlijk helemaal niets kan vertellen over wat er nou eigenlijk op de verpakking staat van de Balea maskertjes. Sorrynotsorry. Ik heb ooit een 6,5 gehaald voor Duits op mijn middelbare en volgens mij was dit ook echt het hoogste cijfer wat ik ooit heb gehaald voor dat vak, lol. Ich heis Ant. Ofzo.

Maar eventjes vanaf het begin; hey hey ben ik weer met een AntjeTest verhaaltje. Dit keer de Balea sheet masker of zoals op de verpakking staat (en ik heb werkelijk geen idee wat het betekent); “Balea Tuchmaske Blutentraum” – ughh misschien moet ik eventjes een Google vertaler gebruiken. BRB even vertalen…..

Aha, dus het betekent een “doekmasker, bloemendroom”. Ik ga even deze doekmasker voor jullie reviewen.

Ik heb voor deze maskertje gekozen omdat ik vandaag (zondag) best wel lui ben, omdat ik een weekend vol feestjes heb gehad. Halloween feestjes, je weet wat dat betekent; veel make-up dus veel oneffenheden in je gezicht. Plus ik  ben gewoon lui vandaag dus heb niet echt zin om mijn gezicht grondig in te smeren en daarna super lang te gaan boenen.

Dus een simpele “doekmaskertje” a.k.a. “bloemendroom” is the key. (Sorry maar ik kan “doekmasker” niet serieus nemen).

Oke lets go:

Je weet waarschijnlijk de stappen van het aanbrengen van een maskertje al, maar hier dan maar nog een keer stap voor stap uitgelegd:

1. Was je gezicht.

2. Gebrik een scrub om je gezicht schoon te maken van alle dode huidcellen.

3. Maak een klein handdoekje nat met warm water en stoom je gezicht.

4. Smeer het masker op je gezicht.

5. Relax.

6. Was de masker af.

7. Gebruik een toner en moisturizer.

De Balea maskertjes heeft Sharon voor mij gehaald uit Duitsland bij de DM. De prijs van de maskertje is €1,25.

De verpakking ziet er een beetje oubollig uit, wel staat er op dat dit een limeted edition is. Bij het openen komt er gelijk een sterke geur uit wat op een wc verfrisser geur lijkt. Het is een sheet masker met een bloemetjes patroon, cute maar vraag me af of dit nog cute er uit ziet zodra het op mijn gezicht is.

Dit zijn de volgende ingrediënten:

Ik breng de masker aan en inderdaad het ziet er niet meer cute uit, ik zie er uit als een seriemoordenaar, just in time for Halloween. Liet de huisgenoot van mijn vriend schrikken dus dat is een win. (Sorry Stijn).

10 minuten zijn voorbij, afspoelen, insmeren met een toner en hier is mijn beoordeling:

Verpakking: 5  je ziet dat het bedoelt is om heel schattig te lijken, maar het lijkt gewoon heel erg oubollig.

Geur: 5 not my thing, ruikt echt als een wc fervrisser.

Textuur: 8 als een normale sheet masker, precies goed

Werking: 7,5  hij prikt in begin een beetje, maar dan is die wel soort van verkoelend en je huid voelt wel fris aan. Leuk voor een keer.

Prijs: 7

Waar te koop: DM in Duitsland voor €1,25.

Dit was weer een #AntjeTest, wat vind jij van de Balea producten? Heb jij er ooit iets van gebruikt? Welke is je favoriet? Was je er tevreden over? Laat mij weten en wie weet ga ik het misschien de volgende keer ook uitproberen. Of wil je dat ik iets anders ga testen? Gebruik dan de #AntjeTest en wie weet ga ik dat de volgende keer uittesten.

Fijne maandag mijn bloemen droompjes.

Xoxo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s