Lijst van dingen die mij blij maakte in oktober!

Geen reacties

image

De maand oktober is bijna voorbij, Halloween is bijna voorbij (helaas) en de herfst is volop aan de gang (heerlijk). Dus waarom niet een lijstje maken van de dingen die mij deze maand blij maakte? Het leven is een feestje toch? Laten we de slingers ophangen. Ik ben iemand die de kleine dingen in het leven waardeert. Iemand die bij een traantje altijd een glimlach probeert te toveren en iemand wie je altijd moet bellen als je opgevrolijkt wilt worden.  Hier zijn de dingen die mij hebben opgevrolijkt in oktober:

Als de nieuwe FLOW op mijn deurmat ligt. De FLOW brengt altijd een glimlach op mijn gezicht, dit is niet zomaar een tijdschrift, maar een creatief stukje hemel.

7B4E7044-CE6C-4152-B3FA-6E3071CC97B5.JPG

 

Als mijn lieve vriendje Jimi jarig is. Hij is één en al liefde. Mijn rots waar ik op kan steunen en soms zelf een pain in the a**. Maar ik hou super veel van hem en door hem krijg ik altijd een glimlach op mijn gezicht.

IMG_8557

Cadeautjes kopen voor mijn vrienden en/of familie. Ik vind het zooooo leuk om dingen te kopen of te maken voor mijn vrienden. Een beetje liefde die jij voor ze voelt omtoveren naar iets wat je kan aanraken. Zoveel vrienden van mij zijn  jarig in oktober, allemaal weegschaaltjes om mij heen, dus heel veel cadeautjes kopen en maken deze maand.

Mijn allerbeste liefste, slimste en mooiste moeder die jarig is. Als dat geen feestje is, mijn moeder heeft een intuïtie waar je u tegen zegt en heeft altijd gelijk met dingen. Zij is mijn beste vriendin en ik hou zielsveel van haar.

Processed with VSCO with a4 preset

Mijn huisje. Deze maand ben ik eindelijk ingetrokken in mijn nieuwe huisje, natuurlijk in de mooiste stad van Nederland, Rotterdam. Natuurlijk heb ik heel weinig geld op dit moment omdat ik hard aan het intrekken ben, maar dat mag de pret en het geluk niet bederven!

De maskertjes van Balea. Mijn vriendin Sharon was voor werk naar Duitsland en dat betekent natuurlijk maskertjes van Balea inslaan!! Als maskertjesaddict word ik hier natuurlijk super blij van! De maskertjes zijn nog eens super goed! Check vooral mijn post over AntjeTest. Daar zal ik er meer over vertellen.

img_8487.jpg

Mijn nieuwe laptop.  Mijn computer ging stuk waardoor ik elke keer de laptop van werk leende om huiswerk te maken, mijn lieftallig (stief)vader was zo gul om voor mij een nieuwe laptop (Lenovo e470) aan te schaffen, waar ik trouwens deze post op typ. Dankbaar en blij.

Pumpkin Spice Latte. UGH do I need to say more?? (Soja melk ofc).

Random kunst. Street art die ik tegenkom maakt altijd mijn dag goed. Zo ook dit random foto lijstje. Ik loop zo vaak langs dat stukje en dit is de eerste keer dat mijn oog daar op viel. Iemand enig idee van wie dit is? Of wie degene is die op de foto staat?

Mijn vriendinnetje Rosie. Mijn oude huisgenootje / bestie weer gezien naar een lange tijd. Daar word ik natuurlijk super gelukkig van.

Mijn nieuwe The North Face Tas. Ik heb mezelf verwend met een nieuwe The North Face tas. Na het aanhoren van mijn vriend hoe goed die tassen zijn, moest ik die echt kopen! Jup, hij is echt goed en ik ben echt zeeeer tevreden. Zeker een goede investering. Want wees nou eerlijk, designer tassen zijn wel leuk en shit maar er passen geen schoolboeken in.

cf9ckt0_1.jpg

Halloween. It’s the most wonderful time of the year. Love it! Ik pak altijd extra uit, behalve dit jaar, dit jaar heb ik mezelf beetje ingehouden wegens de drukte. Ik had even last minute mijn kostuum in elkaar geflanst. Toch ben ik blij met het resultaat. Hier mijn kostuums door de jaren heen. Als wie ben jij dit jaar verkleed gegaan?

Bladeren die onder mijn voeten kapot gaan. Krits, krishh, krashh, heerlijke geluiden, heerlijke geuren, heerlijke kleuren. Herfst is mijn zuster die elk jaar terugkomt en mij gelukkig maakt.

De Jahe Wangi Ginger thee. Ik ben een beetje verkouden en deze thee is zo lekker en goed voor je, dat je verkoudheid zo weer weg is. Je moet wel van een beetje pittige thee houden.

Mijn blog. Nooit gedacht dat ik dit lang zou volhouden in de drukte, maar tot nu toe lukt het aardig en hopelijk gaat het zo door. Ben ook verbaasd en ontroerd dat het bij jullie zo goed binnenkomt, jullie lieve berichtjes maken mij elke keer weer zo blij en gelukkig. Dank daarvoor.

Bedankt voor het tijd nemen om dit te lezen, hopelijk laat ik jullie nadenken over waar jullie blij van werden of worden deze maand. Dingen waarderen en ervoor dankbaar zijn, want wees dankbaar en je zult zien dat je meer dingen zult ontvangen. 🙂

Probeer deze maand na te denken over waar jij nou echt blij van werd en besef dat er super veel mooie en leuke dingen zijn in je leven. Denk erover na, blijf positief en stay healthy, kids. Geniet van deze laatste oktober dag en ik zie jullie weer in november.

Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s