Antje Test: Etos Balancing Mud Mask.

3 reacties

Jij zal wel denken; “weer een masker? En weer van Etos?”

Ja sorry, maar ik vind ze gewoon echt heel goed. 🤷🏼‍♀️

Dit maskertje van Etos heb ik al eerder gebruikt en vond hem echt heel goed, vandaar dat dit misschien een hele andere #AntjeTest gaat zijn, omdat ik al weet dat ik hem goed vind en vaker ga kopen!

Ik heb besloten om dit maskertje te gebruiken omdat het nu wat kouder wordt en mijn huid gaat opspelen. Het Etos Balancing Mud maskertje zorgt er juist voor dat de natuurlijke balans van je huid zich herstelt.

Dit is de achterkant van de verpakking met het gebruik en de ingrediënten:

Let’s go! Reinig je gezicht, zet een warme handdoek op je gezicht, stoom dat huidje en breng vervolgens het maskertje aan. Ik doe dit met een speciaal kwastje.

Ik hou echt van de kleuren van dit masker, de verpakking en de kleur van het masker gaan zo goed samen dat ik er helemaal happy van word.

De structuur van het masker is lekker dik en verspreid zich soepel over het gezicht. Er zit lekker veel in waardoor je het lekker dik kan aanbrengen en/of makkelijk kan delen met een vriend(in) voor een gezellig avondje relaxen.

Het maskertje droogt snel op en dan krijg je dit;

Het gaat aardig trekken en het wordt moeilijk bewegen met al je gezichtsspieren. Wacht totdat de natte plekjes droog zijn en dan kan je het masker er af spoelen, er af schrobben eerder haha). Note: DON’T DO THAT! Je kan heel makkelijk je huid beschadigen, dus gewoon rustig met lauw water er af spoelen en/of ga douchen, zo doe ik het altijd.

Als je het masker hebt afgespoeld, breng dan een goede moisturiser aan. Ik gebruik voor nu de b.tan (zal hier nog een aparte post van maken cus girrll this one’s good).

Dan nu de beoordeling:

Verpakking: 8 simpel maar de kleurencompositie doet het hem gewoon.

Geur: 6 ruikt naar modder lol.

Textuur: 9 lekker dik.

Werking: 9 irriteert de huid (mijn huid) niet en laat het heerlijk zacht aanvoelen.

Prijs: 10 !

Waar te koop: Etos €0,99

De verpakking, de kleur, de geur, de werking en de prijs (SAY IT AGAIN TO THE PEOPLE IN THE BACK €0,99!) zijn gewoon echt heel goed! Zeker het proberen waard! Oh let op; ik test dit op mijn huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren test daarom altijd eerst op je hand of je er geen allergische reactie van krijgt.

Groetjes en tot ziens!

Yours one and only,

3 comments on “Antje Test: Etos Balancing Mud Mask.”

  1. Pingback: Beauty Trash: Mei!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s