Mijn week in foto’s: week 47

Geen reacties

Vloggen is niks voor mij. Foto’s maken aan de andere kant wel…

Ik had een aantal berichtjes gekregen over of ik misschien weekly vlogs wilde maken. Maar nee sorry, ik ben veel te awkward om met een camera rond te lopen gericht op mijn gezicht. Ik durf niet eens een selfie te maken in het openbaar, laat staan een filmpje. Dus dacht ik, misschien een “weekly blog” maken van mijn week in foto’s. In plaats van bewegende beelden, stilstaande beelden, waarbij je misschien meer gaat voelen omdat jij zelf je eigen gevoel en/of sfeer invult?

Dus bij deze mijn eerste week in foto’s 19 november tot 25 november.

Maandag 19 november:

Vandaag werd ik super vroeg wakker terwijl ik eigenlijk best wel lang kon uitslapen. Eigenlijk vond ik dat niet eens erg want ik had voldoende tijd om lekker te mediteren en ochtend yoga te doen en, tijd te nemen voor mijn make-up.

My look of the day:

Ik heb een nieuwe verslaving namelijk, haarbanden! Ik heb een tas vol haarbanden van Jimi’s moeder gekregen, die vroeger van haar waren en I love them!!! Ik match ze met mijn kleding of met mijn make-up en draag ze letterlijk elke dag. Het is echt mijn aesthetic geworden.. and OMG ben zo in love met mijn oranje trui die ik gekregen heb van mijn moeder.

In de ochtend had ik niet echt honger en had daarom deze rijstwaffels met (alpro) boter en honing (van mijn oma uit Oekraïne) gemaakt. Oh ja don’t mind the pills maar ik ben echt een vitamine gek.

Ook even pronken met de schattige spulletjes die ik de dag ervoor bij de Hema heb aangeschaft. love it!!!

Dinsdag 20 november: 

Sow ik heb voor lunch deze heerlijke vegan nuggets van de Albert Heijn gegeten, zeker het proberen waard (met mayolijn erbij).

Woensdag 21 november: 

Werken, werken, werken geen tijd voor foto’s, was best wel een drukke dag! Sorry.

Donderdag 22 november: 

Donderdag heb ik altijd school in de middag tot in de avond, wat betekent dat ik in de ochtend lekker kan relaxen. Maskertjes opdoen en aan mijn blog werken. Deze donderdag heb ik een heerlijk maskertje getest, lees het hier: Antje Test: Etos Balancing Mud Mask.

acs_0023

Ook heb ik iets anders getest maar dit hou ik nog even geheim hihi.

Vrijdag 23 november: 

Ik ben echt verliefd op de kleuren in mijn kamer, love pastel.

In de avond heb ik sushi gegeten bij mijn ouders (voor mij natuurlijk zonder vis en kip) en Black Friday aankopen gedaan online. <- Dit hou ik ook nog even geheim.

acs_0030

Zaterdag 24 november: 

In de avond ben ik met Jimi en mijn vader naar Ikea gereden om een paar kasten en een spiegel te kopen voor in het huis. Velen van jullie weten dat ik pas ben verhuisd, dus druk bezig ben met inrichten. Zodra ik tevreden ben over alles zal ik wel een huis tour doen.

Zondag 25 november: 

Nou noem mij Bob de Bouwer want this girl heeft de hele dag gespendeerd aan klussen.

2 gebroken nagels en een snee in mijn vinger later, maar 3 kasten staan en een lamp is opgehangen. Aankomende week ga ik verder met mijn huisje en nogmaals; ik hoop het jullie snel te kunnen laten zien! WOEHOEE!

Ik merkte echt dat deze week best wel chill was en dat komt vooral door mijn opleiding. Ik leer heel goed te reflecteren op mezelf en merk dit vooral in mijn relatie met Jim, maar ook in de relatie met mijn ouders. Probeer deze aankomende week stil te staan bij dingen waar je normaal niet naar omkijkt, waardeer ze, maak er een foto van 😉 enjoy the simple little things. Als je een akkefietje hebt of er gebeurt iets, probeer dan te kijken vanuit een ander perspectief misschien helpt het om het op te lossen.

Btw wat heb jij voor black friday gekocht?? Let me know! 

Ik hoop dat jouw aankomende week vol met liefde en positiviteit zit en al het goede jouw kant op komt. Hopelijk vinden jullie dit leuk! 

Ciao lieve lezers,

Antje de Bouwer La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s