Mijn week in foto’s week 48.

Geen reacties

Mijn 2de week in foto’s woeehoee!

Maandag 26 november:

Happy Spotify afspeellijst aan, happy dansjes doen en ontbijten! Ik voel mij eigenlijk een beetje down, maar ik kan niet echt een reden vinden waarom. Hopelijk doen de happy songs hun wonder. Ik heb bijvoorbeeld ook mijn ontbijt schattig geprobeerd te maken, als in; haartjes maken. Zoals je ziet is het mislukt haha. But peanubutterjellytime for the win. Nou ik ga nog even lezen, rustig ontbijten en dan naar werk. Happy Monday!

Dinsdag 27 november.

Mijn vegan burgertjes zijn over de datum thuis. Hoop dat ik niet dood ga als ik ze vanavond eet (1 dag moet oké zijn toch?). <- Dit was waar ik mij in de ochtend zorgen om maakte..

Maar toen ik thuis kwam waren het niet mijn vegaburgertjes waar ik mij zorgen om maakte, maar mijn crazy ex-huisgenoot die een extra sleutel heeft nagemaakt en de wasmachine heeft gejat.. like wtf…. dat dus. Maar no worries, aangifte gedaan en het ligt nu bij de politie. I’m moving on with my life without all the negative people in it.

Dit was trouwens mijn look:

acs_0033

Woensdag 28 november: 

Mijn pa en ik hebben super lekkere vegaburgers besteld op werk (omdat ik nog steeds sad was over die van mij die nu inmiddels 2 dagen over datum zijn). Dit lekkere eettentje zit in Den Haag en heet GoedEten. Het is dan ook echt goed eten want damnnn wat is het lekker.

acs_0032

Donderdag 29 november: 

Ik was dus helemaal vergeten dat er een pakketje voor mij binnenkwam. Ik bleef bij Jimi slapen totdat ik een e-mail in de ochtend kreeg met dat de bezorger onderweg was. IK HEB MOETEN RENNEN EN KON DUS DE LIVE LOCATIE VAN DE BEZORGER ZIEN EN IK HEB HET GEHAALD! woehoe! Check dit mooie tapijt die ik heb bestel dan:

In de avond na school, ben ik met de familie van Jim naar het optreden van het zangkoor van zijn moeder geweest. Wat waren ze goed zeg!

Vrijdag 30 november: 

Ik heb echt een super drukke dag op werk gehad en ben in de avond gelijk naar bed gegaan. Geen foto’s dus.

Zaterdag 1 december: 

Woehoe mijn vader is jarig, maar dat gaan we maandag vieren op werk (ik werk bij mijn vader). Vandaag heb ik een beetje een lui dagje gehad. In de avond films gekeken en 1 dingetje van mijn december bucket list gemaakt: sneeuwvlokjes knippen! Mijn huisgenoot Max en mijn zwager Mick deden ook gezellig mee! HAHA! Sorry jongens.

Zondag  2 december: 

Lekker productief dagje was dit zeg. Heel het huis verbouwd, opgeruimd, versierd. Naar het winkelcentrum Zuidplein geweest en alles gekocht wat Jim en ik niet nodig hadden. Nou ik ga met Jim weer verder het huisje versieren voor kerstmis en zijn haar verven haha.

acs_0034

Fijne aankomende week gewenst! Woehoee ik ben trouwens aankomende vrijdag jarig!!

XOXO

Anja La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s