Lijst van dingen die mij blij maakte in november!

Geen reacties

Ik zat heel lang te twijfelen om een blije maand november te doen, aangezien er heel weinig was waar ik blij van werd. Toch doe ik het omdat ik altijd zeg hoe positief je moet zijn en altijd naar je eigen gras moet kijken in plaats van dat aan de overkant, waar het altijd groener is. Maar zal ik je eens wat vertellen? HET MAAKT NIET UIT! Als je eventjes je dag, je week of maand niet hebt! Want balans moet er zijn. Je hoeft niet altijd blij en positief rond te huppelen. Huil even, schreeuw even, blaas die stoom af. Of lees mijn blog en reflecteer eventjes terug naar november en kijk naar de dingen die jouw blij maakte in die maand. Hier zijn de dingen waarop ik reflecteer:

Mezelf.

Door mijn nieuwe studie die ik volg, leer ik heel goed te reflecteren naar mezelf. Ik merk het in alles; in mijn relatie, op mijn werk en thuis. Ik kan soms enorm overdrijven, of ik moet altijd mijn zin hebben. Ik word daarom heel erg blij dat ik nu een beetje mezelf in een spiegel zie waardoor ik veeeeeelll flexer naar de mensen om mij heen ben! Hey zet jezelf ook eens in het zonnetje! Je bent niet narcistisch hoor als je blij wordt van jezelf.

De nieuwe Styletone

Treat your self! Elk maand ligt er op mijn deurmat een doosje te wachten op mij. Met allemaal leuke en lekkere producten die dierproefvrij en vaak ook vegan zijn! Nou daar word ik dus blij van! Deze maand waren dit de producten die binnenkwamen:

Trouwens lijkt het jullie leuk als ik ze #AntjeTest?

Mijn huisje

Vooral mijn kamer begint er steeds schattiger en gezelliger uit te zien. Ik wil nog eventjes wachten met de foto’s totdat het helemaal klaar is. Sorry! Maar hier heb je alvast een voorproefje met een foto van mijn lamp. Lol.

Hey! Ik heb trouwens een nieuwe huisgenoot en hij is super flex, daardoor ben ik ook blij!

img_9266

Mijn nieuwe planten baby’s

Oké dit valt wel een beetje onder de mijn huis categorie maaaar boeiend want kijk hoe leuk en mooi mijn nieuwe baby plantjes zijn.

Deze prachtige lucht.

Do I need to say more?

Dit was het dan weer. I know, het is niet veel maar het is wat! En dat is niet erg! Dit was gewoon een hele zware maand. Ik ga niet te veel in details treden, maar vertrouw alleen op jezelf en op dat stemmetje in je hoofd. Wanneer die gelijk zegt “Hoooo Stop!” Stop dan meteen! Want wat ik echt heb geleerd deze maand is dat; mensen die je al 12 jaar kent kunnen je zo in je rug steken als geld in het spel zit. Geloof in jezelf en de kracht van het universum en alles zal goed komen!

Ik hoop dat dit wel een goed maand voor jou was! Vertel mij waar jij naar reflecteerde in november.

Heyyy ik zie jullie weer in (sorry super cringy) December! xoxox

Antje Guru La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s