Mijn week in foto’s week 49.

Geen reacties

Maandag 3 december: 

SHIT wat was dit een drukke dag op werk zeg! Maar ook gezellig want we hebben mijn (stief)pa z’n verjaardag gevierd op werk en lekker veel gegeten! Ugh ik moet trouwens echt afvallen want ik ben zo erg aankomen en nee dit is niet omdat ik in winterslaap ga. Na werk heb ik eventjes met mijn knutselkunsten gepronkt bij mijn kleine zusjes, jup ze noemen mij ook wel de kleimeister. Dit was een weddenschap dat ik geen internet nodig heb om iets uit mijn hoofd te kleien (aangezien mij pa zei dat je eerst iets moet opzoeken en dan pas het goed kan maken). Klei is door de jaren heen trouwens echt veranderd, in mijn tijd (lol) was het heel anders.

Dinsdag 4 december: 

Ik kan je nu al vertellen dat dit echt één saaie week wordt. Ik ben alleen maar aan het werk en superdruk met dingen voorbereiden voor mijn bdayparty op vrijdag en oh ja shit mijn Engelse examen op donderdag. Hebben jullie ook altijd supererge examen stress? Maar even tussen ons, ik heb niet eens tijd om te leren.

Oh ja mijn avondeten was trouwens goddelijk door deze overheerlijke broccoliburgers! 10/10!

Woensdag 5 december: 

Nou drukke werk week werd toch niet zo druk omdat ik dinsdag met migraine naar bed ging en met migraine opstond. Als ik aan 2 dingen een hekel aan heb is het wel migraine en ongesteldheid cramps. Raad eens welke 2 dingen ik heb, zo erg dat ik niet eens naar werk kon gaan. Drie pijnstillers later ging ik aan de uitnodigingen werken van mijn pyjama party (zie mijn december bucket list). Om mijn dag beter te maken kwam mijn lieve vriendinnetje Julia even langs met lekker eten. Thank you babe love you! Ik voel me inderdaad beter!

Donderdag 6 december: 

IK BEN ZENUWACHTIG! Examen Engels vandaag. Hopelijk heb ik het gehaald, ik heb wel echt super lieve berichtjes van jullie lezers gekregen! Dank daarvoor! Nu ga ik proberen te slapen want het blijkt dat ik ook zenuwachtig ben voor mijn verjaardag morgen! Kusjes!

Vrijdag 7 december: 

WOEHOEEE!! It’s my B-day!!! Ik ben overspoeld door super veel liever berichtjes en felicitaties! Super bedankt iedereen! Dit is trouwens niet het enige waar ik dankbaar voor ben, ik ben zoooo denkbaar voor al mijn lieve vrienden die op mijn feestje waren en mij hebben verwend met cadeaus. Mijn beste vriendin Ashley en mijn vriend Jimi hebben stiekem een inzameling actie voor mij gehouden zodat ik iets leuks kan kopen voor in mijn huisje (dat gebeuren met de wasmachine remember;). Oh en Julia en haar moeder hebben de lekkerste taart ooit voor mijn verjaardag gemaakt, dat was echt iedereens favoriet op mijn feestje!

Zaterdag 8 december: 

Dit weekend heb ik zoveel liefde gevoeld en ik had het echt nodig! Nogmaals ik ben zo dankbaar! Nu ga ik slapen want ik ben kapot haha.

img_9609

Zondag 9 december: 

Opruimen, slapen en eten. Dit is letterlijk mijn zondag. Hoe was die van jullie? Ik hoop dat jullie de aankomende week net zoveel liefde mogen voelen als ik deed dit weekend! En ik hoop dat jullie ook zulke mooie, prachtige, leuke, betrouwbare en lieve vrienden mogen hebben als ik! Omg ik was net van plan om te gaan slapen tot ik een foto binnenkreeg van mijn oom, kijk hoe schattig we waren!! Dit is dan ook een afsluiter van deze week in foto’s.

acs_0045

Weinig (goeie) foto’s die ik heb gemaakt deze week, I know! Maar het was wel een hele leuke week! 

Xoxo

Antje La 25 jarige Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s