Mijn week in foto’s week 50.

Geen reacties

Nou laat ik dit heel kort houden. Maandag kwam hard aan na mijn verjaardagsfeestje! Te veel gestrest door het examen die donderdag kwam (ik ben echt een controlfreak). Te veel stres voor niks, as ever. Dit was een super moeilijke week, voor mij en voor Jimi. Gelukkig kunnen wij goed met elkaar praten en dingen bespreken. Waardoor de rest van de week wel goed was. Dus deze week in foto’s begint eigenlijk vanaf donderdag 13 december, toen mijn super mooie wasmachine binnenkwam, toen mijn examen best wel goed ging en toen ik eindelijk weer rust nam en toen mijn kat besloot om als een fotomodel te spelen.

Vrijdag 14 december:

Was dan ook een hele fijne dag want ik had een super old school pyjama party georganiseerd with my girls! (Zie mijn December 2018 Bucket list). Dit was zoooo leuk! Echt een aanrader om dit te doen. We hebben kerstfilms en ofc Mean Girls gekeken, maskertjes gedaan, ons haar gevlochten en natuurlijk girltalk gehad. Toen kreeg ik een telefoontje van Jim dat hij mij miste en of hij met de jongens mocht langskomen. Op 1 voorwaarde! Als zij ook mee deden met maskertjes! Nou, dat hoefde ik geen 2 keer te zeggen, want ze waren binnen 10 minuten op hun skateboard naar ons toe gereden en deden gelijk gezellig mee! Oh ja! Rosies moeder heeft een heeeeerlijke taart voor ons gemaakt! Dus zeker een geslaagd pyjama feestje! absoluut voor herhaling vatbaar. For real tho; je bent nooit te oud voor een pyjama party.

Zaterdag 15 december:  

In de ochtend hebben we met z’n allen heerlijk ontbeten en Christina heeft voor mij een Tarot legging gedaan. DIT WAS ZO TRUE! Misschien vraag ik aan haar of het haar leuk lijkt om ooit een stukje over Tarot te schrijven op mijn blog. Mij lijkt het namelijk wel heel leuk.

img_9718

In de middag ging ik met Jimi naar een tweedehands winkel en in de avond hebben we een beetje gewandeld en foto’s gemaakt. Jammer om te zien dat sommige stukjes in Rotterdam-Zuid zo armoedig zijn, maar het heeft wel iets kunstzinnig. Waar ik heel vaak aan denk is om iets te beginnen om straatafval in Zuid te verminderen. Heb jij enig idee wat je kan of zou kunnen doen om dit te verbeteren?

Zondag 16 december: 

Zondag had ik een kerstuitje met werk. We gingen naar een superleuk restaurant in Rijswijk, waar je gezellig met z’n allen eerst je eten ging koken en dan pas ging eten. We deden ook een quiz en natuurlijk won mijn team. Dit was echt super leuk! Jimi bleek dus echt een talent te zijn en hij mag zeker vaker voor mij koken!

Dit was een goed weekend, ook al was dit een heftig begin van de week! Nu de examenstress voorbij is hoop ik weer meer tijd te besteden aan mijn blog en vooral aan mijn gezondheid.

Ik merk trouwens dat ik “mijn week in foto’s” echt gebruik als mijn digitale dagboek. Het is best persoonlijk en je krijgt een groot kijk in mijn leven. Aan de ene kant vind ik het leuk dat jullie het interessant vinden om in mijn leven te kijken, maar aan de andere kant vind ik het toch soort van eng, om mij zo bloot te stellen. Ah ja, ik hoop dat jullie het tenminste leuk vinden. Ik blijf het namelijk toch lekker posten, haha.

Ik wens jullie een fijne aankomende week!

XOXO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s