Mijn week in foto’s week 51.

Geen reacties

Maandag 17 december. 

Dit voelt aan als een begin van een hele fijne week. Ik heb zelfs een goed doel gevonden die ik wil steunen. (Zie December 2018 Bucket list ) Een vriend van mij heeft een super lieve oma van 90 jaar oud, die deze schattige kerstboompjes maakt voor het goede doel “Voor Sara” die strijd tegen de zeldzame spierziekte MDC1A. Dit vond ik zo lief en mooi dat ik deze kerstboompjes heb gekocht en ze verder verkocht om meer geld in te zamelen. Ik hoop dat ik aan het einde van volgende week een mooi bedrag aan hun kan schenken, om het onderzoek te steunen. To be continued…

 

Woensdag 19 december.

Vandaag heb ik met mijn (stief)pa kerstpakketten rondgebracht naar oude collega’s. Toen kwam ik dit schatje Luuk tegen, een waar fotomodel. Also, ik ging echt goed op deze lift vloer.

In de avond kwam mijn vriedinnetje Rosie bij mij logeren en gingen we Tygo in de GHB kijken. Super bizar dat dit gewoon in Nederland gebeurt. Wat is jouw kijk hier op?

Donderdag 20 december. 

Laatste schooldag voor de vakantie aka food. Mijn subgroep had zelfs wijn mee!

Ik heb trouwens een hele interessante les gehad over presenteren. Misschien ga ik hier binnenkort een post over maken, met handige tips en shit.

 

Vrijdag 20 december 

Na werk ben ik naar Brielle gegaan. Jimi’s ouders wonen daar en Jimi was daar ook een hele week om serieus aan zijn school te zitten, zonder afleiding. Wij hadden elkaar dan ook supererg gemist. Dus wat doe je dan als je iemand super erg hebt gemist en je ziet diegene weer? Je maakt ruzie. Jup, zo zijn wij. Gelukkig duren onze ruzies max. 15 minuten.

 

Zaterdag 21 december 

In de ochtend hebben wij kerstkaartjes geschreven en verstuurd. In de middag gingen we terug naar Rotterdam, omdat mijn moeder en zusjes op bezoek kwamen.

Jimi, mijn zusjes, mijn huisgenoot Max en ik gingen toen met z’n allen gezellig Christmasshopping doen. Ik kon weer 2 dingen van mijn December 2018 Bucket list afschrijven.

Terwijl ik bezig was met cadeautjes verpakken, gingen mijn zusjes met Jimi prachtige kunstwerken maken.

En dan weer Zondag 22 december: 

Sorry maar hoe bizar snel is deze week gegaan? Vandaag ben ik lekker aan het schilderen en een beetje aan het schrijven voor mijn blog. Ik ben trouwens echt toe aan (kerst) vakantie, wby?

 

Kusjes xoxo

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s