Antje Test: peel – off Gold Mask | Action

Geen reacties

img_0442

Deeply Nourishing & anti-aging peel off Gold Mask for normal skin.  “Oke interessant” – dacht ik bij de Action, toen ik dit maskertje in de schappen zag liggen. Let’s buy it. Want het zijn de feestdagen en goud is namelijk echt een kleur die ik bij deze dagen vind passen.  Plus ik heb nooit eerder een masker van de Action gekocht.

acs_0070

In het doosje vind je 5 maskers, dus je kan het makkelijk delen met je vrienden voor tijdens een leuke pyjama party. Of je kan ze gewoon lekker alle 5 gebruiken voor jezelf.

De ingrediënten zijn:  (Meestal maak ik hier een foto van maar het was zo klein geschreven dat mijn camera dat niet pakte lol). AQUA, POLYVINYL, ALCOHOL, ALCOHOL (er staat 2 keer alcohol lol), GLYCERIN, TITANIUM DIOXIDE, MICA, IRON OXIDES, PROPYLENE GLUCOL, PEG/PPG-17/6 COPOLYMER, PANTHENOL, HYDROLYZED COLLAGEN, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, CARBOMER, UBIQUINONE, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL. 

acs_0069

Oke lets go:

Je weet waarschijnlijk de stappen van het aanbrengen van een maskertje al, maar hier dan maar nog een keer stap voor stap uitgelegd:

  1. Was je gezicht.
  2. Gebruik een scrub om je gezicht schoon te maken van alle dode huidcellen.
  3. Maak een klein handdoekje nat met warm water en stoom je gezicht.
  4. Smeer het masker op je gezicht.
  5. Relax.
  6. Was de masker af of in dit geval peel it off.
  7. Gebruik een toner en moisturizer.

Dit had ik niet echt verwacht maar het maskertje is echt goud! Ik dacht dat het een beetje een gouden glans zou hebben en klaar, maar nee het is echt goud!

img_0412

Het aanbrengen van dit masker vond ik echt kut, het was super sticky en het masker rook best wel sterk naar alcohol. Ook kon ik dit niet echt egaal aanbrengen.

De kleur van het masker is echt mooi en ik ga er heel goed op.

15/20 minuten zijn voorbij, tijd om het maskertje er af te halen. Dit gaat echt super moeilijk en pijnlijk, oke het is een peel off mask maar dit voelt letterlijk als een wax strip. Na dit heb ik zeker geen haar meer over op mijn gezicht haha.

Voor mijn gevoel heb ik na een zachte huid niet echt veel resultaat geboekt. Jimi en Mick in dat geval zagen wel gelijk resultaat! Die zeiden meteen dat mijn huid echt straalt en dat je meteen verschil ziet met dat mijn huid egaler er uit ziet.

Verpakking: 6

Geur: 4 heel erg chemisch

Textuur: 3

Werking: 6,5

Prijs: 10

Waar te koop en de prijs: Action voor maar €0,98 !! 

Ik kan dit masker aanraden voor een keer maar verwacht er niet te veel van.

Dit was weer een #AntjeTest. Dankjewel voor het lezen en hopelijk tot snel met een nieuwe review. Wil je dat ik iets anders ga testen? Gebruik dan de #AntjeTest en wie weet ga ik dat de volgende keer uit proberen.

Fijne feestdagen nog!

xx cropped-img_7990.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s