Mijn week in foto’s 52.

Geen reacties

Kerstvakantie! Naja, op school dan dus waarom ook niet een paar dagjes vrij vragen van werk? Maandagavond na werk, had ik een superleuke kerstavond met mijn zusjes en mijn moeder om daarna naar Jimi’s ouders in Brielle te gaan waar ik ook kerst had gevierd met heel zijn familie.

Ook al heb ik niet echt kerstkoekjes gebakken, heb ik wel gekookt en toetjes gemaakt met Mick, dit compenseert het wel.

Ik bleef 4 dagen in Brielle, de laatste dag heb ik een heerlijke wandeling gemaakt met Jimi. Ik vind het echt heerlijk in de natuur + Brielle is echt super mooi en echt een aanrader om daarnaartoe te gaan.

Vele weten dat ik geen vlees eet, toch vind ik een visje op zijn tijd wel kunnen. 

Vrijdag heb ik eigenlijk een beetje thuis gechilled en gewerkt aan mijn blog. In de avond heb ik films gekeken met Jim, Mick en Max. Wij hebben ook voor het eerst dit jaar oliebollen gehaald! Er lag letterlijk overal poedersuiker. Wat ik dus zaterdag allemaal heb opgeruimd. Ik heb mijn wekelijkse clean up day gehouden en alles super OCD opgeruimd, haha.

In de avond ben ik nog naar 2 feestjes geweest en veel van mijn vrienden gezien. Nu zit ik (zondag) op de bank films te kijken met vrienden. Beetje mezelf voorbereiden voor morgen. Niet echt een boeiende week, maar wel een hele liefdevolle met allemaal mensen waar ik van hou!

5a215e8c-1ac1-42a0-85c3-33fc19f26fc6

Ik heb super vette ideeën voor mijn blog het aankomende jaar en kan niet wachten ze met jullie te delen! Omdat het morgen superdruk gaat zijn wens ik jullie nu alvast een geweldige, inspirerende, liefdevolle en prachtige 2019! Hopelijk blijven jullie mijn content leuk en interessant vinden en blijven jullie mij volgen!

Love jullie!

Heel cringy maar; Tot volgend jaar!

XOXO

cropped-img_7990.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s