Antje Test: KOH purifying hand bath.

Geen reacties

Happy New Year!! Ik hoop dat jullie een beetje bijgekomen zijn! Ik in ieder geval wel! Terwijl ik van plan was om mijn nagels te lakken , vond ik opeens dit tabletje tussen mijn verzorgingsspullen. Ik was dit helemaal vergeten en bedacht me opeens, why not test it?

Mijn nagels kunnen wel wat extra verzorging gebruiken nu met het koude weer.

Volgens mij heb ik dit ooit van mijn moeder gekregen toen ze een verpakking hiervan kocht. Die kost €22,50 bij de Bijenkorf er zitter er 10 stuks in. Je betaalt dus €2,25 voor een tabletje. Best prijzig dus. Dan verwacht ik wel dat het zijn werking doet.

img_0522

Dit is de productinformatie wat ik op de Bijenkorf site heb gevonden:

PRODUCTINFORMATIE
KOH Purifying Hand Bath:
* De huid wordt intens gezuiverd en voelt heerlijk glad aan
* Bruisende mix van essentiële oliën en plantaardige extracten heeft een verkwikkend en revitaliserend effect op de vermoeide huid
* Doelmatige voeding; het warme, bruisende water opent de poriën zodat de voedende oliën, zoals paraffine olie en mead foam seed olie, direct door de handhuid worden opgenomen
* Heerlijke citroengeur
Het Shintoïsme, de oorspronkelijke religie van Japan, legt een grote nadruk op reiniging en hygiëne. Tijdens het verzorgingsritueel gaat het niet alleen om het reinigen van het lichaam, maar ook om geestelijke verrijking door pure rust en weldaad te ervaren voor zowel lichamelijk als geestelijk welzijn. Om diepgaande reiniging van de handen te combineren met pure ontspanning, hebben de specialisten van KOH een bruisend handbad ontwikkeld, verrijkt met essentiële oliën. Ontdek pure rust en weldaad met de Purifying Hand Bath.

Gebruiksaanwijzing: Vul een kom met warm water en voeg één tablet toe. Laat de handen gedurende 10 minuten ontspannen in de bowl rusten. Waan u door het sprankelende effect in een oeroude warmtebron. Spoel vervolgens de handen af onder de kraan.

Na het volgen van de gebruiksaanwijzingen zit ik met mijn handjes in het bad. Ik voel een klein bruisend gevoel op mijn vingers, maar voor de rest niks bijzonders. Na 10 minuten haal ik mijn handen eruit, ik heb niet echt geduld hiervoor haha.

Mijn handen voelen zacht aan, ze ruiken lekker, maar voor de rest merk ik niet echt verschil. Hieronder even de voor en na foto’s.

Voor:

Na: 

Oke, je ziet wel dat mijn nagels en de huid eromheen wat smoother is geworden. Maar voor dat geld kan ik net zo goed naar een salon gaan voor een manicure.

Dan nu mijn mening:

Verpakking: De gehele verpakking is minimalistisch en chic, hou ik wel van! Een 8.

Geur: Het ruikt een beetje naar zeep, wel lekker. Een 7.

Werking: Nogmaals, het maakt je handen wel zachter, maar je kan hiervoor ook naar een salon gaan. Een 5.

Prijs: Ik vind het te duur! Een 3. €22,50

Waar te koop: de Bijenkorf.

 

xoxo

Groetjes van mijn zachte handjes,

cropped-img_7990.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s