Mijn week in foto’s week 1.

Geen reacties
img_0647
1 januari

Happy 2019!! Ik heb mijn oud en nieuw gevierd met mijn liefste vrienden en de mensen waarmeer ik graag ben, waar ik overigens geen foto’s van heb gemaakt?? (Blijkbaar was het zo leuk). Zoals de meesten in Nederland, werd ik een beetje ziekjes dus had ik de dagen erna, doorgebracht op de bank met een dekentje. Toen heb ik al mijn lievelingsfilms gekeken!

Dit zijn de enige foto’s van mijn oud en nieuw. Dit is Biggie de hond van mijn bestie Ashley. Hij is zooooo cute! Again sorry voor de slechte kwaliteit oeps. 

Waarschijnlijk zit ik nog steeds in een winterdepressie, want ik heb echt nergens zin in. Deze week verloopt ook redelijk saai binnenin mijn warme huisje. Vandaar dat ik zo weing foto’s heb, sorry hiervoor. Maar soms gaat het niet, dan ga ik ook niet mijn leven mooier maken dan dat het is. Dit is de realiteit, take it or leave it.

Na het samen koken met Rosie, uiteten met Luuk en Bo en oud en nieuw vieren met vrienden is er voor de rest deze week niet echt veel gebeurd. Ik heb ook niet echt goede voornemens voor 2019. Jij wel?

Rosie heeft voor mij zelf bonbons gemaakt, hoe lief is dat??

Sorry voor deze enorm saaie 1e week. Ik hoop dat aankomende week wat interessanter voor mij wordt.

xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s