AntjeTest: Red Hot Earth Sauna Masque.

One comment

img_9659

De maskers van Montagne Jeunesse, 7th Heaven, wie kent ze niet. Als klein meisje liep ik altijd rond in de Etos en zag ik mijn moeder die altijd kopen. IK WOU OOK! Maar mocht niet.. meh. Maar nu mag het wel want ik ben oud en volwassen en koop lekker alles zelf. Lol. Ik moest echt even ontstressen dus dit is het perfecte masker daarvoor. Aangezien ik super veel stress heb gehad de afgelopen weken.

Dit is de verpakking, best wel druk as always, maar juist daardoor wil je het sneller kopen (naja ik dan):

acs_0083

Dit zijn de ingrediënten (you know me, mijn lazy ass wilt ze niet uitschrijven dus doe gewoon niet moeilijk en check de foto):

acs_0047

Nou “LETS GOOOO” – *Rapper Sjors stem*.

Je weet waarschijnlijk de stappen van het aanbrengen van een maskertje al, maar hier dan maar nog een keer stap voor stap uitgelegd:

1. Was je gezicht.

2. Gebruik een scrub om je gezicht schoon te maken van alle dode huidcellen.

3. Maak een klein handdoekje nat met warm water en stoom je gezicht.

4. Smeer het masker op je gezicht.

5. Relax.

6. Was het masker af.

7. Gebruik een toner en moisturizer.

Op de verpakking staat dat je dit maskertje voor 15 minuten op je gezicht moet laten chillen, dus je kan bijvoorbeeld eventjes je nagels lakken.

img_9391-1

Bij het aansmeren van het masker heb ik echt super erg geknoeid, dus draag kleding die vies mag worden. Want het is veel “wateriger” dan andere maskers (zeg je dit zo? Want ik weet er tbh geen juist woord voor). Zodra het masker mijn gezicht raakte voelde ik de hitte al en mijn poriën opende hun deurtjes. Het is wel echt een fijne soort hitte.

Na 15 minuten heb ik het afgespoeld en damn mijn gezicht voelt echt heel smooth aan! Je ziet het ook echt letterlijk als ik in de spiegel kijk. Aanrader dit hoor.

Dan nu de beoordeling:

Verpakking: 7 druk! Makes me wanna buy it!

Geur: 7 lekker!

Textuur: 5 het zit letterlijk overal! Het druipt echt super erg, maar het masker is nog steeds super goed!

Werking: een dikke 9  IK RAAD HEM ECHT AAN WANT IK BEN FOR SURE ONTSTRESST!

Prijs: 8 € 1,89

Waar te koop: Etos

Oh let op; ik test dit op mijn huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren. Test daarom altijd eerst op je hand of je er geen allergische reactie van krijgt. Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. 

Xoxo,

Antje La ontstresst Angel

1 comments on “AntjeTest: Red Hot Earth Sauna Masque.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s