Mijn week in foto’s week 2.

One comment

WOEHOEE!! Week 2 alweer van 2019! Hopelijk voel jij je weer tot leven gebracht net als ik en kan je er weer tegen aan! Mijn down momentje werd duidelijker door dat mijn maandelijkse probleempje weer kwam ughh. Btw, ik vind dat je hier makkelijk over kan praten want bijna elke vrouw heeft dit en er is niks vies aan! Kan je er niet tegen? Rot dan lekker op! JOEEE! Haha, ja ik ben nog steeds ongesteld, te merken he?

dsc_0804

Mijn zusje van 9 gaf mij random super mooie edelstenen, mijn kleine heksje. 😉

OMG! Ik ben zo blij!!! Ik mag de oude camera van mijn pa hebben!! Dus nu kan ik jullie hopelijk verfijnen met wat betere foto’s in de toekomst. Als ik het een beetje onder de knie krijg dan.

img_0902

 

Lunchen met mijn bestie Julia maakt alles goed, zelfs als er een haar in je rijstrolletje zit. :):):)

dsc_0815

Vrijdagavond ben ik na werk met Rosie naar een tentje geweest in Rotterdam op Blaak. Flower burgers heet het en het is echt super nice! Wij hebben voor de cherry bomb burger gekozen en ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de chips lekker vond dan de burger zelf, maar ik ga zeker nog een keer terug en dan gewoon een andere burger kiezen. Daarna heb ik perrongeluk geshopt! OEPS! Maar ik heb wel super leuke sokken nu.

Zaterdag ben ik met mijn favoriete jongens naar de Kunsthal geweest naar de expositie Actie <-> Reactie. Heel vet! Ik zou wel snel zijn want de tentoonstelling is nog maar tot zondag. Rennen dus.

Zondag was een opruim / chill dagje voor mij. Also ik kijk nu “How to get away with murder?” seizoen 1 terug en ughhh ik wist niet dat er opeens zoveel seizoenen beschikbaar op Netflix zijn. Dus ben weer helemaal aan het been watchen. Vandaar ook dat ik dit pas op dinsdag upload oeps!

XOXO

cropped-img_7990.jpg

1 comments on “Mijn week in foto’s week 2.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s