10 dingen die je (waarschijnlijk) niet wist over mij.

Geen reacties

img_1124

Tien dingen die je waarschijnlijk niet wist over mij. Hmmm, daar moet ik best wel goed over nadenken. Like, wil je dit wel weten? Misschien zijn deze dingen al algemeen bekend en is het allemaal wel supersaai. Maar, zoals de meeste mij wel kennen hou ik het ‘real’, dus ga ik dingen niet sugarcoaten om leuker voor de dag te komen. Maar vertel ik the real deal. Nou hier komen ze:

1. Ik ben half Russisch, half Oekraïens en spreek dan ook vloeiend Russisch.

2.  Ik woon samen met twee jongens (Max en Ben).

3.  Ik eet geen vlees en drink geen melk. Maar vind dat er balans moet zijn, dus een visje af en toe kan geen kwaad.

4.  Ik heb 2 (veel) jongere zusjes aan mijn moeders kant en 1 zusje en broertje aan mijn vaders kant.

5.  Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 2 was en ik heb een hele lieve stiefvader sinds mijn 12de.

6.  Mijn stiefvader heeft op mijn 12de een rare moedervlek opgemerkt op mijn voet en zei tegen mijn moeder dat ik daarmee zo snel mogelijk naar de dermatoloog moest gaan. Gelukkig heeft hij dit opgemerkt, want het bleek huidkanker te zijn en ik moest meteen onder het mes. Mijn lymfeklier werd verwijderd en alles kwam goed.

7.  Helaas kreeg ik 2014 te horen dat ik Pap 2 heb, dit is nu nog steeds onder behandeling. Alles is onder controle en ik moet elk half jaar terug komen. Ik heb mijn levensstijl hierdoor ook echt omgegooid. Dit gaat goed!

8.  Ik kan best wel goed schaken en was dan ook op mijn 8ste kampioen van de meisjes in een schaakwedstrijd in Dnperopitrovsk (back in the days in Oekraïne).

9.  Ik ben een school dropout. Back in the days heb ik mijn mbo 4 opleiding niet afgemaakt. Dit is het domste wat ik ooit heb gedaan, dit kwam voornamelijk door het blowen! Gelukkig doe ik nu weer een mbo 4 opleiding en ben ik al sinds mijn 18de gestopt met blowen. Jup ik zei toch dat ik real met jullie ga zijn! 

10.  Oke, dit is meer een fun-fact maar vond het echt super leuk om te delen.  Mijn moeder had laatst een DNA test gedaan, en daaruit bleek dat ik dus familie ben van Marie Antoinette, Napoleon en Nicolas Copernicus. Verklaart een hoop hé? 😛

Dit was het dan. Hopelijk vond je het leuk om te lezen. Nu je bijna alles over mij weet is het tijd om jou geheimen te delen! 😉 

 

XOXO

cropped-img_7990.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s