Mijn week in foto’s week 3.

Geen reacties

img_1347

Mijn derde week van 2019 verliep vrij rustig. Zo heeft mijn moeder mij weer heerlijk verwend met de producten van Balea. Elke keer als mijn ouders naar Duitsland gaan vraag ik hun om iets leuks voor mij mee te nemen van de DM. Als je naar Duitsland gaat moet je echt een keer langs de DM. Balea producten zijn echt mijn favoriet.

Dinsdag heb ik een petitie getekend voor een wereld zonder wegwerp plastic doe je mee? 

YAAASS ik heb eindelijk weer nieuwe schoenen gekocht! Nike heeft weer een oude model nieuw leven in geblazen en toevallig waren dit altijd mijn favoriete schoenen geweest. Bestellen natuurlijk! Mocht je denken: “gadver Ant wat doe jij nou met je schoenen?” – ugh deze schoenen hebben 3 festival seizoenen overleefd plus een heftige vakantie in Frankrijk dus hou je bek.

Werk was weer superdruk, gelukkig is er zo iets als Domino’s vegan pizza! Ja ik doe er extra augurk op #donthateme.

 

Zaterdag kwamen mijn ouders, zusjes en mijn oom bij mij op bezoek. Wat begon met gordijnrails ophangen eindigde in de Euromast met een prachtige zonsondergang.  Btw als je wilt gaan eten bij de Euromast moet je echt reserveren, want wij hadden echt maar 15 minuten aan ons tafeltje om lekkere koffie te drinken.

 

 

Rotterdam is echt een prachtige stad en ik wil er echt nooit meer weg.

img_1397

Hahah, maandag  21 januari is het de wolfmaan plus een eclips, ik doe elke maand weer een maan ritueel. Lijkt het jullie leuk als ik er een keer over schrijf? 

acs_0102img_1427

Na ontbijten met een taart, opruimen in mijn huisje en kijken naar de maan werd mijn zondag niet veel spannender. Dit was weer mijn week in foto’s. Ik moet eerlijk zijn dat ik best wel trots ben op mezelf! Ik ben nu 3 weken gestopt met roken en doe echt elke dag dingen waarvan ik leer en op terug kijk met een glimlach! Ik probeer elke week een nieuw plekje te bezoeken en/of een nieuw ervaring rijker te zijn. Dit komt vooral door de “yes challenge” die ik morgen ga posten. Thanks voor het lezen weer en tot snel!

xoxo

cropped-Antje-1-1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s