Antje Test: nügg Charcoal & Vitamin C PEEL-OFF FACE MASK

Geen reacties

img_0807

nügg Beauty

“Charcoal & Vitamin C, PEEL-OFF FACE MASK, Poren Cleansing & Mattifying, Cleanses, helps to unclog pores and reduces shine”.  – Oke interessant laten we het uitproberen. Benieuwd of het doet wat het belooft? Dan moet je nog eventjes doorlezen.

acs_0072

Dit maskertje had ik laatst besteld bij Beauty Bay (hij is nu trouwens afgeprijsd!) en kon niet wachten om hem uit te proberen. Maar, ik had hem netjes in mijn maskertasje gestopt. Ik wil namelijk voortaan random maskertjes uitkiezen om ze te testen. Toevallig trok ik hem er uit en was ik best wel blij om.

Toen ik de achterkant las over de producten en de gebruiksaanwijzingen, bleek het niet zomaar een peel-off masker te zijn, maar eentje die je eigenlijk nog eerst moet mixen met water. Ugh, dus dit is niet echt een masker voor lazy people haha (kuh kuh me).

Hier even een foto van de achterzijde maar ik zal het ook eventjes vertalen:

img_0712

Houtskool en vitamine C peel off masker.                                                                              Ontdek een schone en glanzende vrije teint                                                                                Voor normale, vette en gecombineerde huid

  • Houtskool reinigt diep en ontlast poriën, tea tree olie helpt de huid te kalmeren en citroenschilolie helpt je teint op te fleuren.
  • Peel-off clay helpt bij het verwijderen van onzuiverheden absorbeert olie en verfijnt het uiterlijk van de poriën.
  • Niet-drogende alcoholvrije formule gemakkelijk te verwijderen, zonder enig ongemak en trekt niet aan de huid, 97% natuurlijke of van nature afgeleide ingrediënten.
  • Geen conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen en synthetische geur- of kleurstoffen; alcoholvrij en niet getest op dieren.

Hoe te gebruiken: 

Meng de inhoud met drie eetlepels (45 ml) water op kamertemperatuur. Roer krachtig tot een dikke pasta. Breng onmiddellijk een dikke, gelijkmatige laag van het masker aan op een schone, droge huid, vermijd mond, ogen, haarlijn en wenkbrauwen. Laat het 10 tot 15 minuten zitten (na enkele minuten wordt het masker hard). Verwijder door het masker vanaf de randen naar binnen af te pellen. Verwijder eventuele resten met een vochtig washandje.

Ingrediënten: Diatomaceous Earth, Calcium Sulfate Hydrate, Charcoal Powder, Algin, Tetrasodium Pyrophosphate, Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Magnesium Oxide, Hydrated Silica, Menthol, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Limonene (from Lemon Peel Oil)

acs_0079

Oke Laten we beginnen!! Ik hoop maar dat het goed gaat! Ik heb in ieder geval mijn gezicht gereinigd en ben er klaar voor!

Ik heb de inhoud van het zakje geleegd in een kommetje en volg de gebruiksaanwijzing.

Het is best wel veel en voor mijn gevoel kan je het makkelijk delen met iemand! Ik heb nu een superdikke laag op mijn gezicht gesmeerd en eerlijk gezegd is het best wel moeilijk om niet je wenkbrauwen en de haarlijn aan te raken. Het droogt best wel snel op dus moet het wel echt gelijk op je gezicht smeren. Het voelt wel heerlijk verkoelend aan!

In minder dan 10 minuten begint het bij mijn kin al los te laten, ik moet zeggen dat het echt heerlijk voelt en verkoelend is. Maar ik denk persoonlijk niet dat het binnen een kort tijdsbestek echt zijn werking kan doen. Maar wie weet, ik heb nog 5 minuten.

Tijd om het eraf te halen! Probeer dus inderdaad je wenkbrauwen en haarlijn te vermijden want die shit doet echt pijn! Maaaar, ik had ongelijk! Mijn huid voelt echt super zacht, verkoelend en smooth aan! Wauw! Het lijkt er zelfs op dat mijn roodheid is verminderd!

Dan nu de beoordeling:

Verpakking: 6 simpel.

Geur: ik heb niet echt een geur geroken, niet echt een bad thing dus een 6.

Textuur: oke ook al moest ik het helemaal zelf maken toch een 9! I loved it!

Werking: echt een aanrader, mijn huid ziet er echt goed uit (al zeg ik het zelf) 9

Prijs: een hij is nu afgeprijsd naar €2.75

Waar te koop: Beauty Bay 

Voordelen: Het doet zeker wat hij belooft en ik ga hem vaker aanschaffen!

Nadelen: Het is een beetje pijnlijk om het erna te verwijderen bij je haarlijn en je moet gaan stofzuigen erna :P.

Zeker een aanrader dus!

acs_0082

Oh let op; ik test dit op mijn huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren. Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. 

Groetjes,

cropped-Antje-1-1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s