Mijn week in foto’s week 4

Geen reacties

Ken je dat wanneer jij aan je goede voornemens wilt gaan beginnen op een maandag en alles volgens plan gaat, totdat je op werk aankomt, en er sushi en taart is. Sad, jup, zo voelde ik mij dus ook. Dus nam ik een stuk taart om de pijn te sussen.

 

Dinsdag ben ik niet naar werk gegaan omdat ik in de ochtend echt knallende hoofdpijn had. Zo erg dat ik er gewoon misselijk van was. Gelukkig ging het in de middag weer. In de avond ben ik naar Lantarenvenster geweest met mijn favoriete trio Ashley, Rosie en Jim naar de film over de Japanse kunstenares Yayoi Kusama. Ik heb vaker haar werk gezien en ze blijft me toch altijd weer verbazen. Over de dingen die ze allemaal heeft gedaan en doet. Ik vind haar echt een bijzonder mens. Ik kan jullie dan ook echt de film: “Kusama: Infinity” – zeker aanraden. Hij was helaas maar eenmalig te zien bij Lantarenvenster maar hij is vast wel ergens nog te bekijken.

5991b6a3-ff03-4695-893c-63bb388c367a

Ik heb dus echt een haat/liefde relatie met grofvuil. Ik ben er tegen als het er zomaar wordt gedumpt zonder de ophaaldienst te bellen. Maar ik houuuu ervan als ik allemaal treasures, or should I say “trashors” vind! Zoals deze bank en dit net nieuwe canvas (in plastic en al!).

Woensdag zijn er 2 pakketjes binnengekomen.  Eentje van de Body Shop en eentje van de Styletone. Hierover ga ik nog aparte blogpost maken.

Vrijdag ben ik na werk met Liz naar de fotografie expo van KABK geweest in Den Haag waar een vriendinnetje van mij haar werk liet zien. Ik hou ervan om te zien wat mensen maken en om helemaal in die sfeer in te leven. Also, support your friends!

img_1848

Nadat we “uitgekuntst” waren 😉 gingen Liz en ik naar het Vegan restaurant op het Spui die “The Leaf” heet. Ik vond het echt superlekker en zeker niet te duur! Ik raad jullie echt de Vegan Kip met ananas aan!

Zaterdag kwam mijn pakketje van de Goodiebox binnen met allemaal lekkere producten. Hier ga ik ook een aparte post van maken. Voor de rest ben ik lekker thuis gebleven, aan mijn blog gewerkt en heb ik een beetje opgeruimd.

Een geslaagde week, die van jou ook?

xoxo

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s