Antje Test: Action Purifying CLAY MASK Red Clay

2 reacties

img_1907

Halloootjes! Ik heb laatst de Action leeggeplunderd, waaronder een aantal maskers. Zoals de meesten van mijn lezers weten, heb ik een tasje waar ik al mijn maskers in leg en ze blind eruit trek. Zo was nu het Purifying Clays Mask aan de beurt.

Wat ik zo leuk vind aan dit masker is dat het een hersluitbare dop heeft. Dat houdt in dat je hem na gebruik nog een keer kan gebruiken. En niet in 1 keer alles op je hoofd hoeft te smeren. Je hoeft hem bijvoorbeeld ook niet op heel je gezicht te gebruiken, je kunt het ook op de bepaalde plekken van je gezicht doen. Het is een masker voor een vette huid. Mijn T-zone is de laatste tijd wel wat vettig, dus ik kan hem bijvoorbeeld alleen daarop smeren. Maar mama didn’t raise a pussy dus ik smeer hem op heel mijn gezicht!

img_1216

Dit is de achterzijde:

img_1228

 

Laten we beginnen. Je weet waarschijnlijk de stappen van het aanbrengen van een maskertje al, maar hier dan maar nog een keer stap voor stap uitgelegd:

1. Was je gezicht.

2. Gebruik een scrub om je gezicht schoon te maken van alle dode huidcellen.

3. Maak een klein handdoekje nat met warm water en stoom je gezicht.

4. Smeer het masker op je gezicht.

5. Relax.

6. Was het masker af.

7. Gebruik een toner en moisturizer om op je gezicht te smeren.

img_1226

Oke, het komt een beetje apart uit het zakje, maar je hebt heel weinig nodig om heel je gezicht in te smeren. Het brandt wel een beetje en droogt ook best wel snel op.

Ik ga wel echt supergoed op de kleur.

10 minuten zijn om, tijd om af te spoelen.

Verpakking: 8! Het is schattig en je kan het sluiten.

Geur: Het ruikt naar klei. Een 7.

Textuur: Het is een beetje een goedkope kleiachtige textuur. (Het is ook goedkoop dus duhh).  6.

Werking: OMG! Mijn huid is echt droog! Dus dit is echt een masker voor een hele vette huid! De werking is goed! 8!

Prijs: omg ik weet het niet meer sorry!

Waar te koop: Action

Voordelen: Het is best wel een goedkoop masker, (ook al weet ik niet meer hoe duur die was. Ja superslecht van mij I know.) en doet opzich wat het belooft. Je kan het een paar keer gebruiken en doet er lang mee omdat je het ook alleen op bepaalde delen van je gezicht kunt aanbrengen.

Nadelen: Ik kan dit product niet echt vinden op het internet en kan er weinig over vertellen. Zo weet ik niet de afkomst van dit product. Ik kom namelijk ook niet verder op de Action site zelf. Daarom is het gebruik van dit masker best tricky.

Oh let op; ik test dit op mijn huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren. Test daarom altijd eerst op je hand of je er geen allergische reactie van krijgt. Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. 

Ken jij dit masker al? Wat vond jij ervan?

xoxo

cropped-Antje-1-1.png

2 comments on “Antje Test: Action Purifying CLAY MASK Red Clay”

  1. Pingback: Beauty Trash: Mei!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s