Mijn week in foto’s week 5

Geen reacties

img_1894Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar fuck blue monday, dit was blue week voor mij. Ik had echt nergens zin in. Ik had ook na werk niet echt veel spannende dingen mee gemaakt, behalve op een woensdag naar mijn bestie Ashley te gaan.

Dat ik amper iets heb gedaan, kun je ook zien aan de foto’s van/in mijn telefoon. I don’t know what I was doing. Mijn ontbijt van vrijdag was volgens mij het spannendste wat ik deze week heb gedaan. Ik heb wel een superleuk pakketje binnengekregen waar ik nog heel weinig over ga vertellen, want ik ga er een heel blogpost over maken!

Zaterdag ben ik wel naar Armando zijn nieuwe huisje gaan kijken in Zoetermeer. We hebben een poging gedaan tot het maken van vegaburgers, maar dat was totaal mislukt. Dus hadden we maar salade gegeten haha.

Zaterdag op zondagochtend om 2 uur ’s nachts, werd ik wakker gemaakt door Jimi, Luuk en Bo (Luuk en Bo kwamen van een feestje) om te gaan chillen. Na 5 bakkies koffie was ik eindelijk een soort van wakker en hebben we zitten schilderen. Kunst kent geen tijd he! Rond 10 uur toen ik weer lag te slapen kwam Max (huisgenoot) en Mick (mijn geweldige zwager die mij altijd helpt met mijn blog) terug van Awakenings Eindhoven. Die gingen gelijk naar bed. Jim en ik gingen boodschappen doen. Wow, besef mijn zondag was veel spannender dan heel mijn week. Maar na het boodschappen doen, eten en slapen was dit het dan. Soms heb je dat he, van die weken waarbij eigenlijk helemaal niks te beleven valt. Dit is niet erg. Dit is het leven.

Ik wens jullie een fijne aankomende week, hopelijk met veel spannends. 😉 Ugh, dit klonk echt als een afsluiter van een porna.

xoxo,

cropped-Antje-1-1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s