Mijn week in foto’s week 6.

Geen reacties

Nieuwe dagen, nieuwe weken, nieuwe kansen. Deze week voelde ik me superpositief, geïnspireerd en geaard. Ik heb mijn kamer Feng Shui ingericht, heb bloemen voor mezelf gekocht en ben weer begonnen met sporten. Ook ben ik met een nieuwe challenge begonnen die ik volgende week online gooi. Ik voel me goed en hopelijk voel jij je ook goed.

Vegan kipnuggets en de nieuwe Flow maken mij ook extra blij!

Varkentjes snoepjes eten voor het Chinese nieuwjaar en dit schattige kabouterhuisje tegenkomen maakte ook mijn dinsdag zeer positief.

Woensdag kwamen Armando en Samantha naar mijn huisje kijken, wij hebben samen heerlijk gekookt en oude herinneringen naar boven gebracht.

Vrijdag heb ik met Jimi een hele avond vierdaagse gelopen. We zijn vanaf Charlois door de tunnel of love aka de Maastunnel, langs Witte de With naar Crooswijk gelopen.

img_2338

Maastunnel viert haar 77ste verjaardag op 14 februari, vandaar ook de tunnel of love. Te zien tot en met 16 februari. Dus wees snel!

Omdat het de Art Week Rotterdam is, waren er allemaal Expo’s en die zijn er tot woensdag 13 februari. Ikzelf, ben langs TENT geweest en nog wat andere galerijen.

Na een drankje te hebben gedaan in Tikkiebar, zijn Jimi en ik naar Crooswijk gaan lopen voor een verjaardag van 2 van onze vrienden. 5 uur ’s ochtends kwam ik in een Uber weer thuis.

img_2331

Zaterdag is dus sinds tijden echt een luie dag voor mij. HEERLIJK. Large vegan pizza en de nieuwe Charmed kijken, waren mijn bezigheden. Mijn koffie glimlachte naar mij zondag, nadat ik weer heel de dag gespendeerd heb in bed. Maandag moet ik naar het ziekenhuis en ben superzenuwachtig. Zo zenuwachtig dat ik me een beetje ziekjes voelde. Misschien was mijn glimlachende koffie een teken om mij gerust te stellen?

 

 

xoxo

cropped-Antje-1-1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s