Ergste date deel 2

Geen reacties

img_2581

Goedemorgen lieve lezers, ik hoop dat jullie allemaal heerlijk hebben geslapen! Even rustig wakker worden, luisteren naar het mooie zang van de vogeltjes en dan klaarmaken voor deze mooie dag. Om in de Valentijnstemming te komen en om even deze dag met een kick te starten: *trommel gerommel* MIJN ALLERERGSTE DATE DEEL 2 ENNN DE SLECHTSTE DATE VAN JULLIE, MIJN GEWELDIGE LEZERS! Ik heb deze bijzondere date speciaal bewaard voor Valentijnsdag natuurlijk! Vooral voor diegene die hun date zat zijn en niet kunnen wachten om weer een storytime te lezen in bed. Of lees dit tijdens je Valentijnsdate, ook een optie natuurlijk.

Wat blijkt, sommigen van jullie hebben nog ergere dingen meegemaakt dan ik (duh), 100x erger haha. Velen van jullie ga ik anoniem houden (waarschijnlijk bijna iedereen) en jullie dates ook! Ik heb ook helemaal geen foto’s van jullie die ik kan gebruiken, maar ik heb verschillende toffe mensen gevraagd om illustraties en/of collages of gewoon iets gaafs te maken voor deze post! Vol verbazing hebben ze dit ook gedaan. Zie het resultaat in deze post! Ga ze vooral ook volgen omdat ze de tijd hebben genomen om dit lauws te maken!!

Enorm bedankt en shout out naar (applaus voor):

Ashja van G2rlsstudio met haar geweldige creatieve kijk op dingen en haar geweldige illustraties.

Marissa  voor haar ideeën en al haar prachtige en toffe werk, deze meid kan letterlijk alles!

Armando  master in collages, gedichten, verhalen en een beste vriend!

Iedereen die hun slechte date heeft ingestuurd.

En shout naar mij, lol voor de andere 3 collages.

Okay laten we beginnen. Neem een lekker kopje koffie (of thee) en laat je verdwalen in deze heerlijke verhaaltjes. Want kinders, het kan altijd erger!

img_2587
by me

Een vriendin van mij was superverbaasd om te lezen dat mijn allerslechtste date niet een andere date was (die ik helemaaaal vergeten was). Want inderdaad, mijn hersenen hebben deze traumatische, ongemakkelijke ervaring waarschijnlijk ergens diep in mijn onderbewustzijn verborgen.

Dit speelde zich af rond 2013 geloof ik? Tijdens het uitgaan had ik een jongen ontmoet, hij bleek met zijn vader uit te zijn omdat hij hier op vakantie was en zijn pa lang niet had gezien (oké kan). We bezopen ons (met mijn vriendin die erbij was, die mij trouwens dit liet herinneren) omdat wij een licht drankprobleem hadden elk weekend en wisselde nummers uit met de jongen. Na de avond gingen berichtjes in het rond, we vonden elkaar leuk en besloten af te spreken voor onze eerste date. We spraken af bij mij thuis om daaruit ergens naartoe te gaan (uhu).

Nou ik mezelf helemaal ready gemaakt en daar ging de bel. Ik doe de deur open en BAM! Daar staat die dan helemaal netjes en (je verwacht het nooit) met zijn vader! Ja I’m not shitting you, met zijn vader.. Oké ik werd helemaal awkward, was dit een family-gang-rape? Wat gebeurt hier? Moet ik nu gillen? De deur dichtsmijten in zijn gezicht en smsen dat hij bij de verkeerde deur stond?? Wtf moet ik doen?? Nou ik deed wat elk tiener doet in een horrorfilm, ik liet ze binnen. Superongemakkelijk bood ik een kopje thee of koffie aan (met koekjes) en gingen aan tafel zitten.

Het gesprek ging superstroefjes, wtf moet ik bespreken met je pa erbij?? Hoe gaat het? Ja, goed.. Stilte.. Nog meer stilte.. Ja zullen we iets gaan doen? Ja zullen we naar ons huis gaan en yahtzee spelen? Ugh ja is goed??? Gingen we vervolgens naar hun huis om daar te chillen en yahtzee te spelen met zijn vader.. ONZE HELE DATE WAS MET ZIJN VADER ERBIJ.

Dus ja dat was ook best wel een kut eerste date haha.

img_2586
by me

Genoeg over mij, hier zijn de ergste dates van mijn lezers:

Anoniempje: “Ik denk dat ik een jaar of 18 was, en zoals je zelf zei; iedereen zat op Tinder… inclusief ikzelf. Net zoals jij zelf een tijdje berichtjes gestuurd en dat was allemaal stik gezellig! Dus afgesproken om (net als jij, veiligheid en shit enzo) op een openbare plek, wat in ons geval Stadhuisplein was in Rotterdam, wat te gaan doen! Allemaal ontzettend leuk, prima plan en we gaan er voor. En toen kwam de date.. ik sta te wachten op Stadhuisplein en kijk om me heen om te zien of ik m’n date aan zie komen… wie ik nog niet zag. Vervolgens komt er een jonge man/ventje op me afgelopen; oh jij bent mijn date! (Ik denk bij mezelf dat kan zo zijn maar jij bent echt niét mijn date…) maar goed, niet op uiterlijk oordelen enzo, we gaan dit doen, net zoals je zelf zei: het kan een superaardige knul zijn en misschien wordt het ontzettend gezellig… Ha-ha. Dus we gaan ervoor en vraag aan mijn date; wat zullen we doen? Drankje, hapje eten, wat doen we? Keep in mind, het giet van de regen buiten. En niet een beetje ook… Vervolgens zegt mijn date; laten we een rondje wandelen… ok.. wandelen in de regen? Het zal wel. Ik zeg nog, hmm misschien kunnen we beter ergens heen gaan binnen waar het warm is, en voornamelijk droog. Maar nee, wandelen. Na een uur in de gietende regen rond te hebben gelopen, heb ik hem tóch kunnen overtuigen ergens een drankje te doen. Ik had het koud, was zeiknat en daar bovenop: hij zei geen woord. Niks. Nul informatie. Alsof ik de woorden uit hem moest trekken. En oer en oer saai. Vervolgens zitten we binnen met een drankje en zegt hij nog minder en ik verveel me te pletter! Probeer hem vragen te stellen, maar hij is gewoon ontzettend saai. Misschien extreem verlegen, maar ik vond er geen zak aan… Nadat we 1 drankje hebben gedronken wilt hij vervolgens wéér gaan lopen in die zeikende regen… En toen was ik er lichtelijk klaar mee… Wij zijn ondertussen anderhalf uur verder en ik weet niets meer van deze jongen als wat ik al wist van het chatten. Gezellige boel dus… not. Nadat ik hem heel duidelijk maak dat ik niet in de regen wil lopen staat hij erop dat hij dat absoluut wél wilt. Dus ik ben eerlijk en vertel hem; joh ik wil niet gemeen overkomen maar ik denk dat ik naar huis wil… ik ben zeiknat van de regen, heb het koud en je praat eigenlijk niet… Dus sorry ik ga naar huis… En toen kwam het; Alsof er een knopje omschoot gaat hij helemaal tekeer tegen mij, midden op stadhuis. “Je bent echt een teringwijf! Je bent gemeen, je hebt geen persoonlijkheid en je houdt ervan mensen pijn te doen! Wat een bitch ben je…” En ga zo maar door. Dus ik denk Doei! En loop richting de metro om naar huis te gaan. Wat hij ook doet. De grap was, ik ging richting zuid, en hij centraal. Dus daar stonden we, recht tegen over elkaar op het metrostation. Hij vond het nodig ook daar mij nog de huid vol te schelden. Was heel gezellig echt, geloof me. (Beste meneer die wat tegen de knul zei; bedankt daar voor, wie je ook mag zijn). Vervolgens schreeuwt hij nog naar me; “mensen zoals jij heb ik niet nodig in mijn leven!” Waarop ik antwoordde (mijn enige antwoord). “Als jij geen eerlijke mensen in je leven wilt, dan wens ik je veel succes” vervolgens kwam de metro, stapte ik in en liet over me heen komen wat er zojuist was gebeurd. En daarna heel hard gelachen om deze hele zielige knul. Top Date!””

img_2545
Made by: Marissa
60e9cb83-c164-4461-bcf3-a709d78d837e
Made by: Armando

Date nummer 2:

Anoniem: “Een vriend van een vriend van mij vond mij leuk en wilde m’n nummer hebben. Al met al zaten we elke dag te appen en klikte het supergoed. Had van m’n vriend wel al gehoord dat die guy een beetje autistisch was maar dacht boeiend. Dus we hadden afgesproken en hij had alles al gepland, kaartjes voor Madame Tussauds, Rijksmuseum, Amsterdam Dungeon en erna uiteten. Wat al suuuper veel is voor een 1e date. Maarja klikte goed dus dacht, dat lukt wel de hele dag. Kwam aan op DH cs en zag hem staan, en alleen z’n stem en blik in zn ogen zag ik al aan dat die heeeeeel erg autistisch was. Dacht al gelijk: nope dit wordt ‘m niet. Maarja, gaf ‘m wel een kans want misschien werd het nog wat. Uiteindelijk rijksmuseum gegaan, wat geluncht en toen doorgegaan naar Madame Tussauds. Vond het alleen zo ongemakkelijk dat ik er letterlijk niet lekker van werd. Uiteindelijk pakte die m’n hand vast wat ik niet wilde, dus stak ik een sigaret op met die hand. Vervolgens echt niet lekker geworden en dit als smoes gebruikt om naar huis te kunnen want moest er niet aan denken nog 2 dingen te doen met ‘m en uiteten te gaan. Vet lullig want hij had alles al betaald. Onderweg naar CS vroeg hij of ik hem leuk vond, waarop ik eerlijk zei dat ik het alleen als vrienden zag maar meer ook niet. Hij reageerde aanvallend met dat hij mij toch niks vond en alleen maar m’n hand vast pakte om te kijken of die mij dan misschien wel leuk zou vinden. Moesten helaas dezelfde trein hebben waarna hij dus de hele treinreis heeft zitten praten over hoe blij hij was dat ik hem niet leuk vond want hij vond mij ook heeelemaal niks. Was een lekker awkward ritje wel. Mega verhaal sorrynotsorry! “

img_2589
by me

Maar om dit blogbericht niet superlang te maken en jou niet te laat te laten komen op je werk (of school, of je oma), hier dan nog de laatste kut date om het er eventjes leuk mee af te sluiten omdat het over planten gaat, en ik hou van planten.

img_2536
Made by: Ashja van G2rlsstudio

DANKJULLIEWEL voor deze verhalen! Sorry dat ik niet van iedereen z’n slechtste date heb gepubliceerd, wie weet doe ik dit nog een keer!

Ik heb in ieder geval genoten van jullie verhalen, die mijn life wat minder awkward maken haha. Mocht je denken “guurrlll dit is echt niks vergeleken met mijn slechtste date” laat me het weten! Alsoooo laat me weten wat je van deze post vond in de reacties en wat je nog meer van mij zou willen zien/lezen op mij blog.

Geniet van je dag, stay positive, ooit zul je erom lachen!

Dingen gaan nou eenmaal zoals ze gaan en alles gebeurt met een reden, alles is een les.

En heb je geen Valentijn voor vandaag? Fuck it, wees je eigen Valentijn! Of dm mij en ik stuur je een meme. Valentijnsdag is zo 2000 and late.

Namaste

XOXO Love you

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s