Mijn week in foto’s week 7.

Geen reacties

img_2702

Mijn week begon in het ziekenhuis, daarna heb ik eigenlijk 2 dagen in bed gelegen. Jimi heeft mij heerlijk  verzorgd in die dagen. Lange wandelingen maken langs de Maas is wat ik eigenlijk het meeste heb gedaan deze week. Dit is trouwens ook nog eens de week waarvan mijn kat Ygor de hele tijd de show steelt met zijn schattige gedrag.

Voor de rest verliep de week vrij rustig, omdat ik niet echt veel op werk ben geweest.

Mijn weekend on the other hand was echt superleuk! Ik heb zaterdag de hele dag met Jimi gechild en gewandeld. Ontbijten bij de koffiehandel Pretoria Espressobar was dan ook een geweldig begin van de dag. Dit plekje is zo leuk en lekker vlakbij huis, dat ik er zeker vaker heen ga.

Daarna hebben wij allemaal verschillende kringloopwinkels doorgezocht naar meuk. Ik heb 2 Agatha Christie boeken gekocht voor de verzameling.

Toen we weer een lange wandeling maakte in Charlois kwamen we bij een leuk, klein museum de: ‘Stichting Historisch Charlois’. Hier hebben we de liefste vrouw ooit ontmoet! Waarmee wij een prachtig gesprek hebben gehad. Zij heeft ons ook nog eens verwend met linnen tasjes (what I love the most). Dit is trouwens een oud klaslokaal wat is nagemaakt in het museum.

In de avond gingen wij naar de Fenix Food Factory. Jimi was daar nog nooit geweest en dat kan dus echt niet als een Rotterdammer. Helaas gaat de FFF over 1 jaar dicht en komt er een architectuur museum in plaats. Like ugh weer zoiets Rotterdams he. Om alles wat nice is, te sluiten. Maar ja, wie weet misschien is iets nieuws niet per sé slecht. Alleen jammer dat het goede erdoor moet “sufferen”. Ik heb trouwens dit boek gekocht van de gedichten en verhalen van Poesjkin! Dit is mijn favoriete Russische dichter. Het boek was een beetje aan de dure kant, maar het zo erg waard!

Ook was mijn huisgenoot Ben jarig. Dit hebben wij zondag dan ook lekker gevierd bij de Burgertrut en bij Witte de With met Ben, Jim, Mick en Max! (Voor Ben en mij natuurlijk alles vegan). Wat een leuk en gezellig weekend was dit.

 

Fijne aankomende week babes! Deze aankomende weken ga ik een beetje saai zijn, dit komt door de shitload aan huiswerk.

XOXO

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s