Mijn week in foto’s 8.

Geen reacties

IMG_2819

Ik heb besloten om mijn blog om te gooien. Dat ik mijn week in foto’s kwaliteit boven kwantiteit ga doen. Meer tijd te nemen voor  dingen i.p.v. alles snel snel te doen.

Maandag was zo’n drukke en ‘snel, snel’ dag. Dat ik mijn week in foto’s 7 niet kon posten door tijd tekort en het niet helemaal kon maken zoals ik het wilde. Daarom ga ik liever minder foto’s posten dan veel en onoverzichtelijk. Laat me weten wat jij ervan vindt.

Maandag, dinsdag en woensdag waren eigenlijk echt drukke werkdagen weer. Gelukkig kon ik woensdag ertussenuit om een oude collega te bezoeken, die jarig was geweest. Zo hebben wij met andere collega’s haar eventjes gefeliciteerd en een bakkie gedaan. Ik was eigenlijk de hele tijd bezig om haar boekencollectie te fotograferen. Want damn, wat heeft ze toch interessante en vooral spirituele boeken.

deel 2 (1)

deel 2 (2)

Twee pakketjes lagen dinsdag op mijn mat. Goodiebox en de Styletone! Yay! Dit maakt echt gelijk mijn week goed. Ook waren deze week veel bloemen in het spel. Daar werd ik ook onwijs blij van.

deel 2

 

Vrijdag na werk heb ik drankjes gedaan in de stad met Armando, Samantha en Liz. Zaterdag heb ik Floor geholpen met verhuizen en in de avond heb ik drankjes gedaan met vrienden van mijn huisgenoot Max en Jimi. Zondag had ik heel de dag geslapen, haha. Ik hoop dat jullie zondag wat productiever was dan die van mij. Fijne aankomende week!

deel 2 (3).png

xoxo

cropped-Antje-1-1.png

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s