Mijn week in foto’s 10.

Geen reacties

Maandag was ik dus langs de dokter gegaan en jahoor, antibioticakuur. Ook al ben ik daar echt geen voorstander van, had ik een flinke nierbekkenontsteking dus het moest. Wel bijzonder dat ik dit keer helemaal niks voelde (behalve de koorts dan), want de 1e keer dat ik het kreeg ben ik met spoed om 4 uur ’s nachts naar het ziekenhuis gebracht door mijn moeder, door de helse pijn. Maar ja, blij dat het dit keer alleen met koorts en een weggegooid weekend is afgelopen.

Collecting memories.png

Dinsdag had ik een onwijs drukke dag op werk (what’s new). Maar ik heb mezelf getrakteerd op (vegan) taart! Woeehoee! Ik had besteld bij Sla en damnnnnn, het was zo lekker. Ik ga het echt vaker bestellen.

Donderdag had ik een examen Nederlands en voor mijn gevoel ging het echt superslecht. Ik moest gewoon echt bijna huilen. Maar ja, no rain no flowers.

Vrijdag zijn Jim en ik na werk naar Ash en Rene gegaan. Daar hebben wij veel van onze dierbare vrienden weer gezien en de kinders van Ash aka d’r doggo en katten. Ik was zo moe en voelde mij zo geliefd door mijn lieve friends dat ik in slaap was gevallen op de bank terwijl iedereen aan het chillen was. Ja, ik ben er zo één. Maar het was gezellig, alleen waren we zaterdag supermoe. Toch zijn we nog even de stad ingegaan om wat spulletjes te kopen. Jimi is namelijk bezig om voor mij een lightbox te maken. Dit en meer ga ik jullie binnenkort vertellen. Stay tuned.

Zondag ben ik met Isa naar de mineralen en kristallen beurs in Rijswijk geweest. Ik was zo bezig met alles te bekijken dat ik echt maar 1 foto heb genomen. Niks voor mij dit. Maar ik heb wel echt mooie nieuwe kindjes gekocht voor mijn verzameling. Hier heb ik ook echt alleen een video van gemaakt… Laten we dit als eenmalige uitzondering zien en hier stiekem een video plaatsen. Ook heb ik voor het eerst bij Subway een Vegan Supreme gegeten, die was echt 10/10.

Fout
Deze video bestaat niet

Wel een geslaagd weekje zo hé, antibioticakuur is ook afgelopen dus lekker healthy deze week in. Hoop ik.

xxxx fijne aankomende week! I love you!

cropped-Antje-1-1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s