Mijn week in foto’s 11.

Geen reacties

Pfff, tijd gaat zo snel. Maandag is alweer voorbij gevlogen en na werk niet echt veel mee gemaakt. Dinsdag ben ik echt superziek geworden en kreeg ik supervreemde uitslag. In de avond kreeg ik zelfs weer koorts. Woensdag was mijn huisarts gesloten dus gingen Jim en ik naar het ziekenhuis. Allemaal testjes gedaan en resultaat was gewoon dikke griep en daarbij denken ze dat ik netelroos heb door stress. Dus ik lig weer plat… Weer een hele leuke week dus. Heb al mijn afspraken afgebeld en ik lig half te creperen in mijn bed. Donderdag waren opeens al mijn klieren opgezet en had ik weer koorts dus weer naar de huisartspost en heb 2 verschillende antibiotica en medicijnen tegen allergie gekregen. Ik heb blijkbaar ergens een ontsteking maar ze weten niet waar. Dus yay! Dit is mijn week in foto’s 11, waarbij ik letterlijk maar 2 foto’s heb die blog waardig zijn. Sorry maar dit is the real tea!

xoxo

cropped-Antje-1-1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s