Mijn week in foto’s 12.

Geen reacties

Maandag en dinsdag was ik nog steeds ziek dus heb geen foto’s van die dagen. Woensdag was ik weer na 1 week naar werk gegaan. Daar was ik aangenaam verrast door een cadeautje van mijn collega, kijk hoe lief! Zij gaf mij deze prachtige edelstenen.

Ik zit nu heel erg in de knoop over waar ik heen wil met mijn blog. Ik vind het leuk om dingen uit te proberen en te testen voor jullie dus dat ga ik ook lekker doen. Ook al verveelt het sommige mensen misschien. I like it. Zo lagen er weer 2 pakketjes op mijn deurmat deze week. 1 van Styletone en 1 van Goodiebox. Ik heb voor mijn gevoel een leuk concept bedacht om die producten uit te testen. Soon on Antje test.

Ik heb een beetje het gevoel dat ik nadat ik ziek ben geweest, mijn inspiratie ben verloren met het bloggen. Maar zodra de eerste lentestralen door mijn raam kwamen kreeg ik toch weer wat inspiratie. Ik heb de hele week meegedaan aan de Influencer Challenge van Cosmoscouple op/in mijn Instagram stories voor de lolz, want ja iedereen is eigenlijk een influencerrr. Vrijdag ben ik dan ook naar de influencer diploma-uitreiking geweest haha! Wat heb ik toch leuke mensen ontmoet deze avond!

Zaterdag heb ik heel de dag geschilderd, lente brengt zeker weer inspiratie met zich mee.

Zondag ben ik met mijn schoonfamilie en de collega’s van mijn lieve schoonmoeder naar de New York Basement geweest in Rotterdam. Omdat schoonmoeders 40 jaar bij een apotheek werkt was er een groot feest. Superlief ook dat ik mee mocht! De chef-kok heeft ook alles vegan voor mij gemaakt en het was heerlijk.

Dit was mijn eten:

Dit was van Jimi:

Mijn kat is trouwens echt de ultimate chill cat, hij maakt echt mijn dag, hopelijk die van jullie ook.

Sorry dat ik een beetje laat ben maar ja, moest er weer even inkomen.

xoxox

Antje is weer te laat la Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s