Mijn week in foto’s 13.

Geen reacties

Ik ben back in mijn flow! Lente doet mij goed. Ik ben nog steeds aan het twijfelen over welke richting ik precies op wil met mijn blog, maar ik laat het lekker en ga gewoon met de flow. De lente flow! 😉

Clean and crisp.jpg

Dinsdag lag dit geweldige gedichtenbundeltje op mij thuis te wachten. Ik hou echt van Mignon Nusteling! Check vooral haar instagram even!

IMG_4333.jpeg

Donderdag was echt een haat/liefde dag. De ochtend was superleuk met de Cosmoscouple. Ik heb een masterclass gevolgd bij hun bedrijf Hashtag Junkies. Dit was zo leerzaam en heb zoveel inzichten gekregen over mijn sociale profielen. Het heeft mij onwijs geholpen met mijn content en meer. Hier ook nog even een foto van vorige week!

IMG_4185.JPG

In de middag had ik examen Nederlands mondeling en ik kreeg een paniekaanval op de wc waardoor ik heel examen heb verpest…. Nou dit wordt een herkansing. No worriee I got this! Ik wil trouwens alle lieve mensen bedanken die mij een lief berichtje stuurde!

Vrijdag was een lekker vlot werkdagje, zaterdag moest ik eigenlijk ook werken maar mijn lieve collega Kristina heeft mijn dienst overgenomen. Daardoor kan ik nu lekker aan de slag in mijn huis, hoofd en blog. In de avond ging ik even buurten bij de housewarming van vriendinnetje Floor, waar ik trouwens dit heerlijke schilderij/plaat van heb gekregen! Ben er zoooo blij mee, niet normaal! Hij krijgt nog een mooi plekje in mijn kamer.

Ontwerp zonder titel.jpg

Zondag was een lekker relax bed dagje. Fijn aankomende week babes, ik heb echt zoveel dingen gepland en kan niet wachten om het met jullie te delen!!

xoxo

Antje je gurl is back La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s