Mijn week in foto’s 14.

In deze week in foto’s geef ik tips om jezelf af te sluiten van negatieve mensen. Laat ik jullie zien wat ik heb gekocht, wat ik heb gedaan en beantwoord ik 7 vragen uit een Q&A boek.

Geen reacties

IMG_4503

Heyyy babes, Ik heb besloten om mijn week in foto’s helemaal om te gooien. Om niet meer alleen maar foto’s te laten zien en jullie beetje vertellen hoe mijn week was, want tja dat verveelt gewoon. Maar om deze wekelijkse post te gebruiken om mijn wekelijkse problemen, obstakels of bepaalde onderwerpen  met jullie aan te kaarten en te bespreken en ze ook op te lossen. Misschien hebben jullie dezelfde dingen meegemaakt of maken jullie dit op dit moment mee. Of gewoon om te zien wat jullie kijk hier op is. Zo is het niet alleen mijn leven maar betrek ik jullie er ook bij. Ook ga ik wekelijks met jullie delen wat ik heb gekeken, gelezen en welke nummer(s) ik kapot heb geluisterd. Ook ga ik met jullie delen wat voor nieuwtjes ik heb ontdekt en wat ik deze week heb gekocht. En natuurlijk om de week sappig af te sluiten beantwoord ik 7 hele persoonlijke vragen uit het boek: ‘Q&A a day 5 years journal’. Want die ligt ook alleen maar stof te happen. Wat vind jij ervan? Laat mij vooral weten in de reacties!

img_4376.png

Sooooow, maandag en dinsdag waren zo druk op werk dat mijn energie gewoon leeg gezogen was. Het verbaasde mij dan ook om te zien dat mijn werkdagen zo snel voorbij gevlogen zijn. Het was best leuk, alleen jammer dat sommige mensen zo negatief zijn en zo graag je energie uit je willen trekken dat je dag daardoor wordt beïnvloed. Maar ja, leven gaat door en morgen is er weer een dag. Gelukkig heb ik wat tips om mezelf af te sluiten van zulke mensen:

Tip nummer 1: Zoek een rustig plekje op waar je rechtop kan zitten met je beide voeten op de grond. Adem een paar keer diep in door je neus en adem uit door je mond. Stel je nu voor dat er wortels uit je voeten in de grond boren en heel diep de aarde in gaan. Zie het voor je hoe de wortels steeds dieper de grond in gaan en zich vastklampen aan de aarde. Doe dan rustig je ogen open en voel hoe jij weer met beide benen op de grond staat. Ik doe dit trouwens vaak op de wc als ik ga plassen. Dan verbeeld ik me dat ik de “negatieve energie” wegspoel.

Tip nummer 2: Als ik met mensen praat met negatieve energie, beeld ik me vaak in dat ik een muur om mezelf heen bouw of een beschermcirkel teken.

Tip nummer 3: Deze tip is ook voor tijdens het praten met negatieve mensen of mensen waarbij je voelt dat ze je energie wegzuigen. Ik begin een nummer in mijn hoofd te zingen of te neuriën. Zo zorg ik ervoor dat ’t het ene oor in gaat en de andere weer uit.

Hopelijk hebben jullie hier wat aan.

de9de7b6-f17a-4d58-a7c1-931e6b6d2661

Ik was van plan om een regenboog insta challenge te doen om mijn Instagram wat meer op te vrolijken. Dus ik heb rood aan gedaan om daaruit mijn eerste foto te maken. Maar door mijn oh zo drukke dag dus, was ik het vergeten. De enige foto die ik heb genomen is dan ook een foto die ik gebruikte voor de content van werk. Mijn regenboogchallenge doe ik wel de aankomende week.

ontwerp-zonder-titel-1.jpg

Woensdag had ik in mijn lunchpauze de meest heerlijke vegan banana pancakes ever besteld! Omg dit was zoooooo lekker. Ik heb ze besteld bij Coffeelicious ze waren wel prijzig (€9,50 voor 3). Ook heb ik een superleuk kaartje gekregen van de Cosmoscouple, er lag letterlijk overal confetti. Loved it tho.

Vrijdag heb ik mijn allerlaatste verstandskies uitgetrokken. Yaass. Dus eventjes rustig aan doen dit weekend. Maar om mezelf te troosten heb ik deze heerlijke sushi besteld.

Ontwerp zonder titel (2)

Omg, I love the law of attraction! Ik wou al een tijdje mooie gordijnen voor in mijn kamer en zaterdag was ik met Jim door de kringloop aan het lopen en toen vond ik deze prachtige pareltjes daar liggen. Ze waren 7,50 per stuk en het bizare is, dat ze precies in de kleur zijn dat ik ze voorstelde en ze passen precies, maar echt precies op mijn raam! Dankjewel universum! Nu alleen de juiste hakjes kopen zodat ik ze mooi kan ophangen. Voor nu even op peperclips haha.

IMG_4511

Zondag heb ik heerlijk al mijn plantjes verpot en heb ik genoten van de heerlijke weer terwijl ik met mijn vrienden ging bbqen in de Euromast park. Dit is beetje uit de hand gelopen en we zijn echt asociaal dronken geworden hahaah.

Wat heb ik gelezen deze week: 

De nieuwe Flow die op mijn duurmat lag. Dit keer was het onderwerp ‘Women that matter’- dit heeft mij ook nieuw idee gegeven over een nieuwe blogpost. Soon on the blog

Onderweg naar werk lees ik ‘De stad der blinden’ van José Saramago. Dit boek is aan mij uitgeleend door mijn collega Cary. Zodra ik klaar ben zal ik jullie vertellen wat ik ervan vind.

Nog niet gelezen maar hij kwam wel binnen; Moonology van Yasmin Boland. Dit boek werd mij aangeraden door een meisje die ik ken. Ik heb deze maand de werknemer van de maand award gewonnen op werk, waardoor ik een gratis boek mag uitkiezen. Dus dan maar deze gedaan.

Ontwerp zonder titel (3)

Wat ik heb gekeken deze week: 

Oke echt heel slecht maar, mijn collega Kristina heeft mij aangeraden om Ex on the beach te kijken. Ja hoor, ik zit het lekker tijdens het koken te kijken want het is echt zo slecht. Maar wel echt vermakelijk.

Wat heb ik kapotgeluisterd deze week: 

Ofc het nieuwe album van Billie Eilish. Maar ik heb ook Teske ontdekt en omg haar nummer “wildernis” is echt mijn life.

Wat heb ik deze week gekocht: Dit doe ik vooral om mezelf bewuster te maken hoeveel ik consumeer en waar aan ik eigenlijk mijn geld aan uitgeef. Na het kopen van eten heb ik wat verzorgingsproducten gekocht. De gordijnen waarover ik eerder heb gehad, de houten treetje en opberg kist heb ik in de kringloop gekocht.

7 vragen uit het boek Q&A: 

Ma. 1 april ’19: Who are you fooling? 

Vandaag heb ik niemand voor de gek gehouden. Ik heb eigenlijk nooit echt aan 1 april gedaan behalve op de basisschool ofzo.

Di 2 april ’19: Who do you feel closest to? 

Sowieso Jimi, bij hem kan ik alles kwijt en we zijn gewoon 1 team.

Woe 3 april ’19: Did you have fun today? Because?

Jawel, het was een drukke werkdag maar gelukkig heb ik een gezellige collega Kristina waarmee ik altijd lol heb.

Do 4 april ’19: If you could wish for one thing to happen today, what would it be? 

Heel vaag dat ik letterlijk voor alles kon wensen, maar waar ik het eerste aan dacht was om mijn Nederlandse examen te halen.

Vrij 5 april ’19: __________ was inspiring.

Ik was in de ochtend natuurlijk in het ziekenhuis voor mijn verstandskies daar haalde ik inspiratie uit voor in de praktijk.

Zat 6 april ’19: What was the last take – out meal you ordered?

Ik heb vrijdag (vegan) sushi besteld, hihi.

Zon 7 april ’19: What colors are you wearing?

 Wit, zwart en grijs.

 

Nou dit was weer mijn week in foto’s 14. Hopelijk vonden jullie mijn nieuwe concept leuk en ik ben benieuwd naar jullie mening. Fijne aankomende week.

xoxo

Je gurl Antje La Angel.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s