Mijn week in foto’s 16.

In deze week in foto’s gooi ik jullie weer vol met foto’s uit mijn leven waar ik onwijs goeie tips geef tegen verkoudheid en laat ik jullie genieten van mijn lentekriebels. Lees vooral verder.

Geen reacties

De ‘r’ is weer in de maand en deze mevrouw is natuurlijk weer verkouden. Oh oh, echt om gek van te worden. Ik merk dat ik niet de enige ben, iedereen om mij heen is ook ziek. Tips voor verkoudheid als thema doen dan maar? Haha. Drink je citroen gemberthee. Slik je vitamientjes en kijk voldoende Netflix en dan moet je het wel kunnen redden denk ik zo.

De nieuwe Flow lag deze week weer op mijn deurmat en ik ben in love met de cover! Echt wauw gewoon, waarom maken ze hier geen poster van die ik in mijn woonkamer kan ophangen??

Goodiebox kwam deze week aanzetten met wat heerlijke producten die ik allemaal deze week ga uitproberen en waarmee ik jullie waarschijnlijk ga lastig vallen de aankomende maand(en).

Ook kwam dit pakketje van het geweldige Herbs&Crafts aan en omg ik kan niet wachten om jullie hierover meer te kunnen vertellen, want wat ben ik gek op deze producten!!!! Pfff.

Omdat ik de helft van de week ziek in bed ben geweest, had ik besloten om mezelf te verwennen met sushi. Wat natuurlijk ook pizza bestellen werd de volgende dag. Tbh heb ik echt 3 dagen geleefd op sushi en pizza leftovers. #healthylifestyle.

Zaterdag voelde ik me weer iets beter en het lekkere weer zorgde ervoor dat Jimi en ik in onze ANWB – echtpaar rol kropen en op een fietstocht gingen. Waarbij we langs verschillende skateparkjes reden, waar Jimi zijn sk8terboy kunsten liet showen. Dit liep af met mijn verbrande armen en neus en Jimi die naar Biergarten ging en ik lekker thuis in mijn bedje een filmpje ging kijken.

Zondag gingen we naar Brielle (naar mijn schoonfamilie) waar ik mezelf volstopte op het Food Truck Festival, ik ben vergeten om foto’s te maken van mijn heerlijk vegan nachos schotel. 😦 Het aantal drankjes wat ik in mijn mik gooide was daar de reden voor denk ik.

Nou ik heb echt genoten van het heerlijke weer dit weekend, van mij mag de zomer er zeker komen!

 

Wat heb ik gelezen deze week:

Nou eerlijk gezegd soort van nog steeds het boek waar ik al 2 maanden mee bezig ben.

Wat heb ik deze week gekeken:

IETS WAT IEDEREEN MOET GAAN KIJKEN! “Random Shit” op Videoland van Henry van Loon. Ik, ga, helemaal, stuk. Want het kan gewoon echt niet.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week:

De jaren 80 en 90 muziek was zeer aanwezig deze week.

Wat heb ik deze week gekocht?

Ehum, wat niet. Superveel eten want lekker weer en picknicken en bbqen.

Een geweldig geurwolkje, waar ik geen genoeg van kan krijgen.

In Brielle heb ik echt te veel geld uitgegeven oeps. Ik heb 4 (hippie) broeken gekocht na aandringen van Jimi haha. Wat edelstenen, paulo santo, een nieuw tarot deck en een tasje.

7 vragen uit het boek Q&A, die je overigens ook aan jezelf kan vragen, of aan je vrienden, of ouders ofzo: 

Ma 15 april: Which celebrity would you want to interview? 

Hmm, ja bekende mensen boeien mij niet echt… Denk Coco Chanel (als ze nog leefde dan ofc).

Di 16 april: What’s a political issue that interests you? 

Emancipatie en representatie van vrouwen.

Woe 17 april: What do you think is your biggest shortcoming? 

Verstand.

Do 18 april: Write down a problem you solved today. 

Heel de dag in bed doorgebracht, niks dus, lol.

Vrij 19 april: What famous person would you bring back from the dead to have dinner with?

Victor Tsoi.

Za 20 april : How many times did you curse today? 

Weet ik ‘t.

Zo 21 april: What do you want to say when someone asks “What do you do”? 

Ik ben een artdirector.

 

Fijne aankomende week weer, ik zal binnenkort wel weer wat anders posten dan de week in foto’s hoor.

 

oxoxox

Antje post alleen maar week in foto’s La Angel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s