Mijn week in foto’s 17.

In deze week in foto’s vertel ik je over how to survive een familie bijenkomst als vegan, neem het vooral niet al te serieus tho. Want deze week was best wel melig en leuk voor mij net zoals deze post.

Geen reacties

Mijn vorige week was zo smooth overgegaan in deze week dat ik nog steeds dacht dat het weekend was. Paasweekend ofc. Gevierd met mijn schoonfamilie en de viering ging door tot maandag in Hellevoetsluis (vraag me niet hoe je het schrijft). Paasweekenden en of (schoon)familie bijeenkomsten zijn echt een hell eigenlijk voor planten-eters zoals ik. (Je hoeft trouwens niet verder te lezen als je een meatlover bent, je kan gerust verder naar beneden scrollen, want hierna komt wat vegan zeikshit.) Daarom vond ik dit juist een leuk thema voor deze week: ‘how 2 vegan bij (schoon)familie bijeenkomsten’.

Tip 1: Niet gaan.

Grapje..

Tip 2: Neem je eigen eten mee, zoals ik deed. Dan weet je zeker dat er iets bij zit voor jou. Je kan trouwens net als ik het eten delen met andere mensen, zo heb je de kans dat je iemand nog eens vegan maakt ook. Haha.

Tip 3: Vertel iedereen dat je vegan bent en dat ze 10000% rekening moeten houden met jou! Omdat jij rekening houdt met hen! Dat jij als vegan de wereld redt en hen indirect ook!! VEGAN VEGAN VEGAN!!! – Dit durf ik overigens niet te doen, maar jij misschien wel.

Tip 4: Vasten.

Naja eigenlijk moet je lekker doen wat jezelf wilt. Net zoals ik dat doe.

Dinsdag ging ik werken en dat betekent langs mijn ouders. Kijk hoeveel moois ik allemaal vond in hun tuin.

deel 2 (4)

Woensdag kwam de trui van #vriendenvanniks binnen! WOEHOEE! Want soms moet je gewoon lekker niks doen.

Donderdag bleef ik bij mijn ouders slapen en nam ik sinds eeuwen een heerlijk ontspannend bad. Toen heb ik ook lekker wat nieuwe producten uitgeprobeerd uit Duitsland. Oh ja, mijn kat zag volgens mij een geest of zo, want hij bleef hele tijd naar de plafond kijken en praten met iets.

Vrijdag heb ik gewerkt en geslapen eigenlijk #omalife. Zaterdag was ik minder oma life want ik was gesseeelliiee naar de Suicide Club gegaan voor Koningsdag. Wat hebben jullie allemaal gedaan met Koningsdag? Zijn jullie nog naar de markt geweest om allemaal spulletjes te kopen die je nodig hebt?? Ik helaas niet maar ik ben wel de volgende dag met Marissa naar de enige kringloop geweest die blijkbaar op Zondag open is. De man van de kringloop heeft ons ook echt naar huis gebracht in zijn busje met al onze spullen, omdat wij zoveel spullen hebben besteld hahaah. Thuis aangekomen heb ik de woonkamer een beetje verbouwd en hebben Marissa, Ben en ik superveel sushi besteld.

 

Wat heb ik gelezen deze week:

Een vriendinnetje Dina had van de week op Instagram gepost dat ze was begonnen met het boek “De wereld van Sofie”. Omdat ik dit boek al jaren in mijn kast had liggen, vond ik het een goed idee om het weer te lezen. Als je nieuw bent met filosofie of er meer over wilt weten is dit boek echt een aanrader voor beginners.

Wat heb ik deze week gekeken:

Bonding op Netflix. I LOVE IT!! Hopelijk komt er snel een nieuw seizoen want ik heb alles afgekeken in 1 avond.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week:

Ik weet niet wat het is, maar ik ben laatste tijd echt dik in mijn jaren 80 en jaren 90 vibe.

Wat heb ik deze week gekocht?

Zoals altijd beginnen we met eten, heel veel eten. Daarnaast heb ik natuurlijk zondag aardig wat gekocht bij de kringloop. 7 boeken, 2 manden, 1 zitpoef, 2 perzische tapijten en een superleuke bloemetjestrommel. Oh en een jungle hoed (ik heb binnenkort een feestje).

7 vragen uit het boek Q&A, die je overigens ook aan jezelf kan vragen, of aan je vrienden, of ouders ofzo: 

Ma 22 april: You wish you could stop ____________ from happening: 

Het uit elkaar groeien van mensen, ook al begrijp ik het ook wel op een manier.

Di 23 april: How would your parents describe you? 

Ik denk: lief, zorgzaam en grappig. Mijn moeder vindt mij sowieso grappig.

Woe 24 april: Is life fair? Yes? No? Sometimes? Not today? 

Ja hoor, werk was druk, maar dat mag ook wel als het 4 dagen dicht is. Dus fair is fair.

Do 25 april: Who do you need to call? 

Jimi, om hem wat dingen te vertellen.

Vrij 26 april: How much spare change do you have? 

Ik hou niet echt van contant geld, maar denk iets van 5 euro ofzo?

Zat 27 april: What ‘type’ of person are you? 

Ik denk zorgzaam en lief. 🙂

Zon 28 april: Who would you trade places with for just one day? 

Met mijn vriend Jimi, gewoon om hem soms beter te begrijpen..

 

Denk ook eens na over deze vragen en jouw antwoorden.

Dit was een hele leuke en aangename week, hopelijk ook voor jullie. Aankomende week ga ik weer wat meer posten op mijn blog wat niet alleen week in foto’s is.

XXOXOOXXOOX  je gurl Antje

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s