Antje Test: 13 Balea maskers.

Ik test 13 Balea maskers en geef jullie mijn eerlijke mening. Benieuwd? Lees dan vooral verder.

One comment

blend-12

Ik werd een beetje moe van mezelf en van het duizend berichten van het testen van verschillende masker van de zelfde merk. Jullie waarschijnlijk ook dus daarom ga ik nu voor mezelf alle masker van dezelfde merk of lijn testen en doe ik het in 1 grote post. Zo hoeven jullie niet duizend kleine post te lezen die waarschijnlijk allemaal de zelfde tekst hebben, maar in 1 keer 1 grote post met een duidelijke boodschap en overzichtelijke volgorde. Hier uit kun je dan misschien de juiste masker voor jezelf uit kiezen en hoef je niks te missen.

De Balea maskertjes uit Duitsland waren dan ook een goed begin hiervoor. Ik heb er namelijk heel veel en om dat elke keer in een aparte post te gooien is niet echt interessant vind ik. Want ja jullie weten inmiddels al dat je het bij de DM kan halen en dat ik er veel heb omdat mijn moeder vaak in Duitsland is. Ik voel me net een Balea masker dealer haha. Dus vandaar deze mega post over de Balea maskers. Er zijn super veeeeeel soorten en hier test ik een enkel van deze geweldige maskers.

Dus met mijn weapon of choice aka mijn masker aanbreng kwast die ik ooit tot mijn spijt via AliExpress heb gehaald (I knooooww ik kan dit echt niet maken, maar het was 2015 dus stfu biobitch) in mijn hand begin ik aan deze Antje test.

img_9390

Laten we beginnen. Je weet waarschijnlijk de stappen van het aanbrengen van een maskertje al, maar hier dan maar nog een keer stap voor stap uitgelegd:

1. Was je gezicht

2. Gebruik een (lichte) scrub om je gezicht schoon te maken van alle dode huidcellen

3. Maak een klein handdoekje nat met warm water en stoom je gezicht

4. Smeer het masker op je gezicht of als het een peel-off masker is kneed de verpakking voordat je het masker op je gezicht gaat plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de vloeistof in de verpakking meer in het sheet masker gaat zitten. Plaats het masker nadat jij je gezicht hebt gewassen op het gezicht. Maak het masker voorzichtig glad om  goed contact met de huid te maken

5. Relax

6. Was het masker af

7. Gebruik een toner en moisturizer om op je gezicht te smeren

img_4308

Dit zijn de maskers die ik heb getest en zo als je al weet, ben ik geen ster in de Duitse taal. Dus als jij wilt weten wat er op een van de verpakkingen staat en wat dit masker allemaal doet, pak dan gerust je Duitse woordenboek. Want ik plaats gewoon een foto van de verpakking + achterkant

Heb je zo als de meeste nou geen zin om dit hele hele lange post te lezen doe dan het volgende: Kopieer een van deze namen en klik dan op CTRL+ F en plaats de naam in het balkje en zo zie je gelijk waar de tekst over het masker staat. 

“Balea Tuchmaske Blutentraum” 

Balea Regenerierende Maske 

Balea Milch & Honig Maske <— Deze test ik met Jimi  V

Balea Reinigende Maske

Balea Totes Meer Maske

Balea Tuchmaske Lucky Moments

Balea Tuchmaske Feed Your Skin

Balea Feuchtigkeits Maske

Balea Peel-off Maske Sparkle & Shine

Balea Tuchmaske Happy Macarons

Balea Vanilla Chai & Kurbis

Balea Peel-off Maske Mischhaut

Balea Tuchmaske Sweet Macarons

 

Oh let op; ik test dit op mijn huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren. Test daarom altijd eerst op je hand of je er geen allergische reactie van krijgt. Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening.


blend (1)

Balea Regenerierende Maske

Of gewoon in het Nederlands: Regenererend masker. Dit is een masker voor elke huid type. Omdat ik nu echt de grootste puist ever in geschiedenis van de mensheid heb. Die ik overigens probeerde uit te knijpen, maar er kwam niks uit. Waardoor nu de wond alleen nog maar erger is geworden en alleen maar pijn doet en rood is. Nice! En omdat er op de verpakking staat dat het anti vervuiling is en mijn gezicht nu omin vervuild is, besloot ik dit masker vandaag te gebruiken.

IMG_3447

Ik was van plan om de instantie aan te brengen met mijn masker kwast, omdat ik dacht dat het soort van klei zou zijn. Maar het is soort van dikke crème, die ik maar gewoon met mijn handen aan bracht. Ik smeerde op de gedeelte van mijn broeiende vulkaan en andere plekjes waar ik veel mee-eters heb wat meer. Liet het intrekken (ondertussen ben ik in slaapgevallen) en ging daarna douchen.

Verpakking5,5 simpel, spreekt mij niet echt aan , maar je kan het wel of nog een keer gebruiken of delen met een vriend.

Geurdagcrème gevalletje

Textuur: Ik dacht dus dat het klei zou zijn, maar het is echt een soort dikke crème. 6

Werking: mijn huid voelt gereinigd en zacht aan. 8

Prijs: maar € 0,40!!!!!!!

Voordelen: het is een goed masker, doet zijn werking, is vegan en je kan het delen of bewaren voor later.

Nadelen: ik kan niet echt nadelen vinden.

Zou ik dit masker aanbevelen?  jaaaa zeker!


blend-1

Balea Milch & Honig Maske

Jaja, je leest het goed! Antje en Jimi test! Niet dat het zijn eigen wil was om dit te doen maar je moet iets over hebben voor je vriendin toch?

img_3715

Oehw dit masker is een beetje vettige creame lijkt het net. Het droogt snel op plekken waar het niet te veel is aangebracht. Je kan dit masker ook makkelijk verdelen over je gezicht.

Jimi is gelijk in slaap gevallen na het aanbrengen van dit masker, dus dit zegt waarschijnlijk wel iets? Haha.

Nu onze beoordelingen:

Mijn mening: 

Verpakking: mehh beetje saai maar wel fijn dat je het 2 keer of met iemand kan delen dus een 6. 

Geur: wel lekker, ruikt naar honing. 7.

Textuur: een soort van creme achtig, maar wel lekker 7.

Werking:  het is wel een lekker maskertje, maar ik merk niet echt verschil. 6

Prijs: € 0,40!!!!!! Ik bedoel maar.

Voordelen: het ruikt lekker en is leuk ontspannende masker like ik bedoel maar, Jim slaapt nu.

Nadelen:  het is niet vegan 😦

Jimi: 

Verpakking: ehhh, mooi. 

Geur: ik kan het niet ruiken, mijn neus zit dicht maar lekker… 

Textuur: super zacht, heel zacht eeemmm en makkelijk te verwijderen. 7,5 

Werking: ik merk wel verschil mijn huid straalt girl. 8

Prijs: heel goedkoop!

Voordelen: het is makkelijk te verwijderen.

Nadelen: het zit wel echt overal.

Zouden wij dit masker aanbevelen? Hmmm, ja leuk voor een keertje.

Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset

blend-2

Balea Reinigende Maske

Weer een tweedelige masker die je makkelijk kan delen met iemand. In 1 zo een deel zit echt best wel veel. Ik smeer dan ook lekker een dikke laag op. Het droogt echt heel lang. Zo lang dat ik niet meer kon wachten en het heb er af gespoeld.

Verpakking: mooi kleur dit keer en fijn dat het uit 2 delen bestaat. 

Geur: is iets te geparfumeerd voor mij 5. 

Textuur: crème-ish 5 .

Werking: hmmmm… Ik zie niet echt een verschil tbh. Maar voor de prijs is het wel lekker chill 6.

Prijs:  €0,40 !!!!

Voordelen: het verdeelt makkelijk en is echt heel veel, je kan het met meerdere mensen gebruiken of paar keer zelf.

Nadelen:  het droogt echt heeeeeeeeeel langzaam, echt heel erg lang! Oh en het brand op mijn gezicht en boven op mijn lip. Kijk echt goed uit voor je ogen!!

Zou ik dit masker aanbevelen? Hmm ze hebben betere.

 


blend-3

Balea Totes Meer Maske

Oh I love myself some goeie klei masker. Dit masker bestaat ook uit 2 delen. Verspreid makkelijk, brand beetje rond mijn ogen en mond. Dus uit kijken!

Verpakking: fijn dat het uit 2 delen bestaat maar niet echt boeiend.

Geur: kleiachtig 6

Textuur: kleiachtig haha maar verdeelt wel chill 7

Werking: oh wauw! Ik zie echt verschil! Mijn huid voelt super zacht aan en op de plekken waar ik onzuiverheden had, zijn verminderd! Wauw! 10!! 

Prijs: €0,40 !!!!

Voordelen: ik vind dit tot nu toe het beste masker van Balea die ik ooit heb getest!

Nadelen:  GEEN! 

Zou ik dit masker aanbevelen? JAAAAAAAA!! 


blend-4

Balea Tuchmaske Lucky Moments 

Vandaag test ik dit sheet masker. Ik ben net terug uit werk en ben super moe. Ik heb geen zin in iets moeilijks en dit is het perfecte masker hier voor. Omdat ik vandaag ook geen make up op had heb ik het gevoel alsof mijn huid vandaag best wel wat vuil heeft opgevangen.

img_4406

Voordat je het masker op doet knijp altijd even goed in het zakje zodat de instantie goed verdeelt wordt op de masker zelf.

Verpakking: 6 makkelijk te openen, maar is niet echt mijn smaak kwa desing.

Geur: wauw! Bij het openen kwam er echt een heerlijke geur naar buiten! 10! 

Textuur: voelt wel fijn aan. 

Werking: na 15 min viel de masker er zelf vanaf. Mijn huid is heerlijk verfrist en straalt. 9

Prijs: €0,95!!

Voordelen: ik zie zeker de werking en vooral voor de prijs. Mijn huis is echt goed gehydrateerd!

Nadelen:  tja, als ik een nadeel moet verzinnen is het jammer dat het alleen in Duitsland is.

Zou ik dit masker aanbevelen? yes yes! 


blend-5

Balea Tuchmaske Feed Your Skin

Vandaag na een drukke werkdag heb ik weer zin in een simpele hydraterende sheet masker. Bij het openen van de verpakking kwam er echt de aller heerlijkste geur ever naar buiten, watermeloen. Love it!

img_4436

Verpakking: omg love it! Super cute! 9.

Geur: echt tot nu toe de beste geur ever, naja als je van watermeloen houd dan! 10.

Textuur: voelt goed. 7

Werking: masker was snel droog en mijn huid was heerlijk verfrist! 10.

Prijs: €0,95!!

Voordelen: I love it!! Mijn huid is echt aan het glanzen, voelt hydraterend aan en het ruikt ook echt heerlijk!! Volgens mij is dit echt mijn favoriet.

Nadelen:  letterlijk geen. Naja, je moet er wel voor naar Duitsland.

Zou ik dit masker aanbevelen? JAAA ZEKER!!!! JAAAAA!!! 


blend-6

Balea Feuchtigkeits Maske 

Vandaag is dit tweedelige maskertje aan de buurt. Zo als nog steeds kan ik geen Duits dus de achterkant is voor jou, ik zie wel dat het vegan is dus plus punt.

Verpakking: fijn dat het uit 2 delen bestaat maar voor de rest is de verpakking niet echt bijzonder. 6.

Geur: beetje zeepachtig. 6.

Textuur: crème textuur, droogt wel lekker op. 6.

Werking: mijn huid voelt heel schoon en zacht aan. 8.

Prijs: €0,40!!

Voordelen: het is een goedkoop masker, vegan en doet zeker zijn werking.

Nadelen:  ik hou zelf niet echt van zulke maskers maar dat is persoonlijk.

Zou ik dit masker aanbevelen? Hmm ja het is niet echt bijzonder. Maar het kost echt geen drol.


 

blend-7

Balea Peel-off Maske Sparkle & Shine 

Eerlijk gezegd ben ik niet zo van de peel-off maskers. Het doet vaak pijn, blijft aan je haar vastzitten en is plakkerig. Ugh ik vind het naar om op te brengen! Niet mijn ding, toch vind ik dit maskertje er heeeeel schattig uitzien. Dus geef ik het een kans + er schijnt bergkristal in te zitten en het is vegan!

Nou zo als ik het al zei vind ik het echt echt echt naar om aan te brengen, het is zo kleverig. Ik wou het eerst mijn mijn masker kwast doen maar dat gaat niet, ik moet het aanraken ugh.

img_4519

Ik hoop dat je iets kan lezen:

Verpakking: cute en shiny. 8. 

Geur: Ruikt heel sterk naar alcohol mijn ogen branden. 4.

Textuur: Heel plakkerig, leur van de masker is wel echt mooi parelachtig. 6.

Werking: het droogt snel op. Mijn huid prikkelt er na maar is wel heel erg zacht. Het voelt wel gereinigd aan en oogt fris. 

Prijs: €0,59

Voordelen: het is een goedkoop masker die bestaat uit 2 delen. Het is vegan en doet zeker zijn werking. Ook is die mooi van kleur haha.

Nadelen: persoonlijk hou ik niet van peel off maskers, maar deze ga ik zeker nog een keer gebruiken. Het is wel pijnlijk om er af te halen, vooral als er toevallig wat wenkbrauw tussen zit.

Zou ik dit masker aanbevelen?  Hmmm, opzicht wel. Ik moet mijn mening even opzij zetten dat ik niet van peel-off maskers hou. Maar het is een goed werkend masker.

 

blend-8


Balea Tuchmaske Happy Macarons

Vandaag lekker vroeg voor werk, besluit ik de Balea Tuchmaske Happy Macarons masker uit te testen. Ik wil namelijk kijken of het misschien een goede basis voor je make-up kan zijn. Zo als je al weet kan ik geen Duits, vandaar hier een foto van de achterkant van de verpakking. Ook hoef ik inmiddels niet te vertellen hoe je een sheet masker of enige andere masker moet aanbrengen. Dit kun je overigens wel vinden hier boven (als je het toch niet weet). Oke, lets go! Knijp even in de verpakking zodat de vloeistof wat meer verspreid over het maskertje, reinig je gezicht en relax.

Verpakking: echt cute! 8.

Geur:  zo lekker zoet omg, echt een snoepje 9.

Textuur: er zat een gaasje om heen heb ik even er af gehaald, hopelijk was dat niet nodig lol. Maar omg I am loving de textuur! Het voelt zo lekker niet normaal! 10! 

Werking: Het masker voel echt heel fijn aan! Droogt heerlijk op,  mijn huid is lekker zacht. Maar nu nog kijken hoe het als basis dient voor mijn make-up. Ik ga nu mijn make-up doen en aan het einde van de dag geef ik verder mijn beoordeling.  Nou terug van werk en mijn make-up er af gehaald en moet zeggen dat mijn make-up niet echt goed zat.. Ik heb ook wat puistjes bij. Ik weet niet of het daar door komt maar de masker was veel beter tijdens het aanbrengen haha. 

Prijs: € 1,25

Voordelen: het ruikt heerlijk, textuur is heerlijk en mijn huid voelde zacht erna.

Nadelen: niet vegan en made in China. 😦 Ik kreeg in de avond paar puistjes, maar weet niet of het daar door komt.

Zou ik dit masker aanbevelen? Ja hoor, hij is best fijn. Voor 1 x dan.

 

blend-9

Balea Vanilla Chai & Kurbis Maske 

Dit is een limet edition masker en ik weet niet of het nog te koop is. Ik heb er wel 2 van gekocht dus ik zal deze bij de give away doen, jaaa je leest het goed een give away! Soon meer er over. Back to the masker:

Ik heb echt opeens veel puistjes voor mijn doen en voor mijn gevoel gaat deze masker mij helpen:

Verpakking: vind het een beetje oma-achtig tbh, maar het bestaat uit 2 delen. 6.

Geur: ruikt heerlijk naar vanille, als je niet van vanille houdt moet je dit masker niet nemen, maar ik vind de geur heerlijk: 8. 

Textuur: crèmeish en droogt best snel op. 6

Werking: in begin brandde het een beetje bij plekjes waar ik puistjes had. Na het afspoelen voelde mijn huid zeker gehydrateerd en onwijs zacht aan. Ook ruik ik nog steeds de vanille geur. 8.

Prijs: €0,40

Voordelen: de masker doet zijn werking, ruikt heeerlijk en je kan het delen of een paar keer gebruiken. Er zit namelijk echt veel in.

Nadelen: niet vegan en limetid edition.

Zou ik dit masker aanbevelen: ja zeker! Daarom doe ik hem ook in de give away!

blend-10

Balea Peel-off Maske Mischhaut

Het een na laatste masker uit deze collectie die ik test is deze peel off masker. Nou je weet het al waarschijnlijk maar ik ben geen fan van peel-off maskers maar, lets go!

Dit masker zou reinigend werken, haalt de dooie huid van je gezicht en diep reinigt je poriën. Ik ben benieuwd, jij ook? Lees dan vooral verder.

Het aanbrengen vind ik echt verschrikkelijk, ik doet dit met mijn handen en verspreid het makkelijk over mijn gezicht.

Verpakking: het bestaat ook uit 2 delen dus je kan het lekker met een vriend doen of gewoon lekker voor jezelf bewaren. De verpakking zelf vind ik wel okeee 6. 

Geur: WOW! HEEEL ERG ALCOHOLACHTIG! Not my thing! 3.

Textuur: heel plakkerig, maar het droogt snel op wat best goed is eigenlijk. 6.

Werking: het brand, vooral bij de plekjes bij mijn neus en rond mijn ogen. Let dus op dat het echt niet in je ogen komt! Het doet wel echt zijn werking, mijn huid voelt heerlijk zacht aan en ik zie wel echt dat het gereinigd is. 8.

Prijs: €0,45

Voordelen: heel goedkoop masker, doet zeker zijn werking.

Nadelen: ruikt voor mij doen iets te veel naar alcohol. Helaas ook niet vegan. Doet ook beetje pijn tijdens het afhalen.

Zou ik dit masker aanbevelen: hij doet wel zijn werking.

 

blend-11

Balea Tuchmaske Sweet Macarons

De laatste masker uit deze reeks die ik ga testen, ik heb er super veel zin in! Omdat de Happy Macarons mij zo erg beviel was ik echt heeeel erg benieuwd naar deze masker.

Vergeet niet om voor het openen beetje in de verpakking te knijpen, zo verspreid de vloeistof wat meer. Bij het openen komt er gelijk een sterkte kauwgum geur naar buiten waarbij ik echt flashbacks krijg naar vroeger toen je van die lekkere kauwgum ballen had ofzo. Als je het masker uit de verpakking haalt, zit er eerst een witte gasje er om heen, die kun je verwijderen. De roze uitziende masker kun je aanbrengen op je gereinigde gezicht.

img_5194

Verpakking: De verpakking grijpt mij gelijk aan ik vind het echt schattig! 9! 

Geur: Waaauuuwww!! Ruikt heeeerlijk naar kauwgum. 9! 

Textuur: Het is een hele fijne textuur. I Love it! 9. 

img_5200

Werking: Het is echt een heerlijke verkoelende, ontspannende masker die je huid heerlijk zacht laat voelen. Je huid ruikt echt uren erna nog naar kauwgum. Heerlijk.

Prijs: € 1,25

Voordelen: Het is echt een heerlijk ruikende, fijne masker die zeker zijn werking doet, als je snel eventjes een masker op wilt doen en daarna je make-up op doen, is dit een ideale masker hiervoor.

Nadelen: niet vegan en made in China. 😦

Zou ik dit masker aanbevelen:  JAJAJAJAJA!! 

 

img_4306

Dit was het dan, mijn super, mega, grote Antje Test. Ik denk niet dat dit in 1 keer allemaal hebt gelezen, mocht het toch zo zijn. Dan ben je echt geweldig! Haha, bedankt voor het lezen hopelijk heb je hier iets aan. Ik hoor het graag in de reacties!

Kusjes en groetjes,

Antje de masker dealer La Angel

1 comments on “Antje Test: 13 Balea maskers.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s