Mijn week in foto’s 18.

Geen reacties

Deze week heb ik niet echt een thema. Het is namelijk zo druk met school, werk en privé dat ik hiervoor simpelweg gewoon geen tijd heb. Helaas. Maandag ben ik vroeg van werk gegaan om huiswerk te maken en ben ik weer met Jimi per ongeluk in de kringloopwinkel van vorige week zondag beland. Hier hebben we weer duizenden onnodige dingen gekocht die we ronduit niet konden laten liggen. Ook hebben wij deze (echte) Versace home bank gespot, helaas paste hij niet in mijn trapgat anders had ik hem gelijk gekocht.

Dinsdag na werk ben ik naar de nieuwe Fit For Free geweest naast mijn huis. Wat een pracht locatie! Heerlijk uitzicht en een geweldig mooie sportclub! Heb lekker veel gratis spulletjes gekregen om mij aan te moedigen met sporten. Helaas heb ik het deze week echt superdruk met school en zou graag wat meer willen sporten maar het lukt me simpelweg niet. Ik heb zelfs amper tijd voor mijn blog.

Oeps, deze week heb ik al 2 x sushi besteld, hebben jullie ook wel eens van die weken dat je geen zin hebt om te koken en alleen maar bestelt?

Helaas moet ik toegeven dat ik deze week echt heel saai ben. Ik ben alleen maar bezig met huiswerk en kom niet echt veel buiten (alleen om naar werk te gaan eigenlijk). Ik hoop dat mijn weekend wat leuker wordt.

Yas het is zaterdag! Op naar Brielle, want mijn schoonopa is jarig! Weer heel de schoonfamilie gezien. Zondag was bevrijdingsdag en heb ik een beetje door Brielle gelopen en met Mick lekker veel onnodige dingen weer gekocht! Ik ben echt materialistisch de laatste tijd zeg pff. Maar mag wel soms. Ik koop geen kleding maar kastjes en tafeltjes voor in mijn huis. Ik heb ook weer lekker veel maskertjes ingekocht om allemaal uit te proberen. Ik dacht, even geen huiswerk in het weekend dat doe ik maandag wel weer.

Wat heb ik gelezen deze week: Nog steeds bezig met ‘De wereld van Sofie’.

Wat ik heb gekeken deze week: ‘A Discovery of Witches’ op Videoland.

Wat heb ik kapotgeluisterd deze week: Jazz playlist.

53dbbc3b-7eae-4f5c-9c45-68b45f7f7a38

61696e7b-0a9a-4dd6-b0f7-ae5211457165

Wat heb ik deze week gekocht: Dit doe ik vooral om mezelf bewuster te maken hoeveel ik consumeer en waar aan ik eigenlijk mijn geld aan uitgeef. OEPS!! Ik heb vandaag echt aan heel veel dingen geld uitgegeven. 2 nieuwe (supervette) shirts van Rotterdam finest Tuig oma.  In de kringloop een tapijtje en een schattig opbergtrommeltje. Bij de Action een krukje, tafeltje en wat ophangkastjes (die nog in doos zitten), maskers, potloden en nog een klein krukje, oh en een ophangkleedje ofzo. Ik heb ook superveel nieuwe wierook gehaald en een nieuw kaartendeck. Ja deze week ben ik wel echt los gegaan. Dus de aankomende dagen even op de centjes letten.

7 vragen uit het boek Q&A: 

Ma 29 april: Who can you make happier? How? 

Jimi, als ik hem aan het lachen maak of stom doe.

Di 30 april: What are 3 words to describe your social life? 

Alleen in weekend.

Woe 1 mei: Messy or neat? 

Messy and proud.

Do 2 mei: Are you hesitating? 

Ja, om naar werk te gaan of niet. Ik heb namelijk een vrije dag.

Vrij 3 mei: If you could have a superpower just for today, what would it be? 

Tijdreizen.

Za 4 mei: When was the last time you went swimming? 

Vorige zomer in Frankrijk.

Zo 5 mei: Today was hilarious because__________. 

Mick en ik in de Action voor lul stonden, omdat we zoveel dingen hadden gekocht.

img_5447

En zo is mijn week weer voorbij gevlogen. Ik hoop dat mijn aankomende week wat interessanter wordt voor jullie, mijn lieve lezers. JOE JOE!!

xoxoxo

Antje La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s