Antje Test: The Body Shop Banana Truly Nourishing Hair Mask

Geen reacties

blend-13

Ik heb volgens mij nog nooit op mijn blog een haarmasker uitgeprobeerd. Wat dus een mooi moment is om het Banana Truly Nourishing Haarmasker van de Body Shop uit te proberen! Ik heb überhaupt nog nooit een (haar)masker van The Body Shop uitgeprobeerd en ben dan ook echt heel erg benieuwd!

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset

Wat ik zo fijn vind is dat het 100% vegan is en niet getest is op dieren!! Sorry maar als een product in 2019 kan je echt niet meer aankomen zonder die 2 dingen!

Ik was dus zo enthousiast met het uitproberen ervan, dat ik pas nadat ik het masker al op mijn haar had gesmeerd, las dat je het moest aanbrengen op gespoeld en vochtig haar… Oeps! Nou ik heb het op droog haar aangebracht dus laten we kijken hoe het uitkomt. Het andere ‘oeps’ is dat ik het meer dan de aangewezen 5 minuten in mijn haar heb laten zitten. Maar de ‘Antje Test’ zou de ‘Antje Test’ niet zijn als ik er niet mijn eigen draai aan zou geven. Hopelijk krijg ik geen rechtszaak op mijn hoofd van de Body Shop omdat ik hun product verkeerd representeer. Sorry ik kijk echt te veel ‘How to get away with murder’. Lol.

img_1779

Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset

Maar nu even wat meer over het product (aka bekijk de mooie foto’s met tekst omdat ik te lui ben om het uit te schrijven):

img_1799

” Met diverse zalige en natuurlijke Community Trade-ingrediënten, zoals biologische bananenpuree uit Ecuador en paranotenolie uit Peru. Dit 100% veganistische verzorgingsproduct is verrijkt met Braziliaanse cupuaçu en kan wekelijks worden gebruikt om te zorgen dat je haar intens gevoed aanvoelt. Vanaf de wortel tot aan de puntjes. Je lokken ogen minder pluizig en krijgen direct meer glans. En dat zonder dat je haar zwaarder wordt.

  • Wekelijkse verzorging voor normaal tot droog haar
  • Voor intens gevoed haar dat direct meer glanst
  • Verrijkt met biologische Community Trade-bananenpuree uit Ecuador
  • 100% veganistisch
  • Zonder siliconen en minerale oliën ” 

img_1806

Na het uitspoelen voelde mijn haar superzacht aan. Toen ik mijn haar had gedroogd en in model had gebracht voelde het heerlijk aan! Het had een mooie glans en zag er echt gevoed uit.

Dit is de voor en na foto, spreekt voor zich toch (Ik heb wel zilvershampoo gebruikt vandaar de kleur)?

Omdat ik toch benieuwd was hoe mijn haar zou zijn als ik het volgens de instructie zou doen. Heb ik het aan het einde van de week nog een keer geprobeerd. Precies zo als het beschreven stond. En ja hoor! Ik had precies hetzelfde effect!

Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset

Dan hier mijn beoordeling:

Verpakking: Zoals we altijd gewend zijn van The Body Shop, lekker simpel, maar mooi. 8. 

Geur: Het is een heerlijke zoete bananengeur, die lekker blijft hangen. 8.

Textuur: Ik vind dit een heerlijke dikke ‘bananenpuree’ die precies goed is. 8.

Werking: Ik denk dat de voor en na foto’s wel voor zich spreken, toch? 9. 

Prijs: € 15,- voor 240 ml

Waar te koop: The Body Shop 

Voordelen: Het is een heerlijk, voedend, lekker ruikend bananenmasker. Wat je haar echt stukken minder pluizig maakt.

Nadelen: Eerlijk is eerlijk, het is best prijzig. Maar je hebt wel wat voor je geld.

Zou ik dit haar masker aanbevelen? Ja zeker!

Heb jij dit haar masker al geprobeerd en wat zijn jouw ervaringen hiermee? Of ben je nog van plan om het uit te proberen? Laat het me vooral weten in de reacties.

xoxo

Antje La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s