Mijn week in foto’s 19.

Geen reacties

IMG_5524

Maandag heb ik weer mijn winterjas uit de kast getrokken, omdat het gewoon te koud was. Niet normaal voor de maand mei. Laat me echt nadenken over het klimaat en de wereld. Wat doe jij bijvoorbeeld wat goed is voor de wereld? Ik ben vegan gegaan, niet omdat ik die ene kip nugget zo zielig vond, begrijp me niet verkeerd ik vond (vond!!) kip nuggets of gewoon kip heerlijk! Maar om mijn steentje bij te dragen aan de wereld en de toekomst van de jongere generatie ben ik vegan gegaan. Ook recycle ik en probeer ik zo min mogelijk plastic te gebruiken. Nieuwe kleding koop ik of 2de hands of van local artiesten. Geen kledingketen voor mij meer. Ik ben gestopt met roken en neem vaak de fiets. En begrijp me niet verkeerd ik ben ook niet zo heilig hoor! Want soms vergeet ik wel eens een extra tas mee te nemen en koop ik toch een extra plastic tas in de supermarkt. Of vraag ik om de bon. Ik bedoel dit echt niet om naar jullie laten zien hoe goed ik bezig ben, maar gewoon om jullie een stukje bewuster te maken. Hoe draag jij namelijk je steentje bij?

Omdat dit een week is waarin ik amper foto’s heb gemaakt en amper iets anders heb gedaan dan werken, school, leren en slapen. Heb ik niet echt veel te vertellen en te laten zien, behalve dit dan:

Mijn kat Ygor was vrijdag jarig en is 5 jaar geworden.

Zo zie ik er uit als man:

IMG_5514

Zaterdag ben ik met Jimi en wat vrienden naar Museumpark geweest omdat daar een skatewedstrijd was.

Wat heb ik gelezen deze week: Nog steeds bezig met ‘De wereld van Sofie’.

Wat ik heb gekeken deze week: ‘Lucifer’ op Netflix!!

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: IMG_5536

Wat heb ik deze week gekocht: Dit doe ik vooral om mezelf bewuster te maken hoeveel ik consumeer en waar aan ik eigenlijk mijn geld aan uitgeef. Twee levende plantjes! Een geurwolkje voor mijn moeder voor Moederdag.

Ik heb trouwens besloten om geen Q&A vragen meer te beantwoorden omdat ik misschien in strijd sta met copyrighting van het boek. lol.

Nou dit was mijn week. Supersaai, maar soms is het niet anders. Ik ben echt chronisch moe ofzo want lig de hele dag in bed series te kijken.

XOXO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s