Mijn week in foto’s 20.

Geen reacties

img_5647

Deze week heb ik niet veel gewerkt en ben ik veel thuis geweest. Dinsdag had ik namelijk een operatie en heb ik echt rust genomen. Want rust nemen is soms heel belangrijk. Maar ja, mij kennende weten jullie dat ik niet kan stilzitten. Ik heb voornamelijk veel aan school gewerkt en aan mijn blog gezeten. Ook heb ik woensdag (toen ik rust moest nemen) heel het huis schoongemaakt omdat ik niet kon stilliggen. Donderdag had ik een examen op school en vrijdag ben ik weer gaan werken. In het weekend heb ik weer veel aan school gezeten en aan mijn blog. Niet heel interessant dus omdat ik vooral veel pijn heb. Zaterdag ben ik nog wel eventjes naar de markt geweest. Maar voornamelijk thuis, blog, school.

Heb eigenlijk meer foto’s gemaakt van mijn eten deze week dan van andere dingen haha.

img_5545

Maar liefst 3 pakketjes waren binnen gekomen deze week! Dit heeft mij echt heel erg opgevrolijkt! De dagen hierna zal ik uitgebreid posten wat hier in zit dus houd het goed in de gaten!

Omg ik heb gewoon 2 keer deze week roti gegeten (met tempeh). Ooohh en een bara. Love it.

In het weekend heb ik pannenkoeken en pizza gemaakt. En een foto voor mijn oma omdat ze vroeg hoe ik eruit zag haha. Ik zei toch dat ik veel foto’s heb gemaakt van eten deze week.

Wat heb ik gelezen deze week: Nog steeds bezig met ‘De wereld van Sofie’.

Wat ik heb gekeken deze week: Sherlock Holmes op Netflix en alle video’s op Youtube van Kendall Rae. I love crime stories en zij vertelt alles echt onwijs interessant.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Soldi – Mahmood

Wat heb ik deze week gekocht: Zaterdag ben ik dus naar de markt geweest en heb 4 bakken aardbeien gekocht haha. Oh er was naast de markt ook een leuke kringloopwinkel, waarbij alle inkomsten naar een goed doel gingen. Dit is wat ik heb gekocht en alles bij elkaar was 2 euro:

Deze twee schattige kandelaars en deze toga voor het festivalseizoen, kon ik echt niet laten staan. Oh en omdat ik me rot voelde heb ik ook eventjes bloemen voor mezelf gekocht.

Fijne aankomende week.

xoxo

cropped-Antje-1-1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s