Styletone Box mei

Geen reacties

acs_0145

Ik heb al een aantal jaar een abbo op de Styletone. Een box die elke maand op je deurmat ligt. Met 5 full size producten die allemaal dierproefvrij en meestal parabenenvrij zijn. En ook nog eens veganistisch! Ik laat vaak een foto zien van wat er in zit, maar ga er nooit echt diep op in. Ik heb besloten om ze toch voortaan allemaal aan jullie te laten zien en ze samen uit te proberen.

img_5696

Een mooi begin is dan ook deze mei box met als thema ‘powerful female’:

img_5707

Deze box is voor de powervrouw onder ons, de vrouwen die sterk en krachtig zijn. Superman is er eigenlijk niks bij. 

Hot Makeup BB Cream – €19,00

Het eerst wat in de box zit is de Hot Makeup BB cream (ik ken dit merk niet tbh). Omdat ik niet kon wachten, had ik hem gelijk op mijn hand gesmeerd en ik vind het tbh niet echt een BB cream. Want daarvoor is het veel te dik. Het is eerder een concealer tho. Ik heb hem in de kleur AB10. Deze beschrijving staat erbij in het boekje:

Tijd voor een goede basis voor de huid. In deze mei box hebben we voor jou de All About BB van Hot Makeup gekozen. De naam zegt het al: een hele fijne BB cream, waar jouw huid blij van wordt. BB staat voor Blemish Balm en is te vergelijken met een foundation. Een BB Cream is net wat vriendelijker voor je huid en wordt bijvoorbeeld veel gebruikt door vrouwen met een acne huid. Je kunt een BB Cream goed combineren met een concealer, voor extra dekking voor eventuele plekjes. Met een BB Cream egaliseer je de huid, camoufleer je rode vlekjes en oneffenheden en beschermt je tegen de zon. Een ideaal product dus voor in deze box, nu we richting de zonnige dagen gaan! De BB Cream van Hot Markeup zit in een super handige verpakking zodat je hem overal gemakkelijk mee naartoe kan nemen. De BB Cream hydrateert de huid en is ook snel en makkelijk aan te brengen door het handige kwastje. 

De Hot Makeup BB Cream is veganistisch, dierenproef en parabenen vrij.

Ik ben heel erg benieuwd en zal dan ook binnenkort hiervan een review over schrijven.

Afterspa Cleansing Puff – €6,00

img_5694

Als drukke powervrouw hebben we het vaak druk zat. Ken je dat? Je komt thuis na een lange dag, je hebt een hoop werk verzet, wilt ’s avonds je bed induiken en komt erachter dat je je makeup nog op hebt. We kennen het allemaal, makeup verwijderen is gewoon niet onze favoriete bezigheid en het is ook nog eens tijdrovend. We kunnen je zeggen dat deze fijne spons van Afterspa een echte held is op het gebied van reiniging! De ‘cleansing puff’ scrubt en verzacht de huid van je gezicht, terwijl het grondig wordt gereinigd. Met deze spons houd jij de huid op je gezicht schoon en gezond. 

img_5555.jpg

Ik ben benieuwd, maar ben niet echt een fan van zulke dingen. Zodra ik het heb uitgeprobeerd komt er een review online. Dit product is dierproefvrij.

Mesauda Milano – €10,90 

img_5705

Yes, het is tijd voor wat extra kleur op onze wangen. We gaan richting zomer en daar horen fijne kleurtjes bij. De blush bevat vitamine A, vitamine C en ook groene thee is toegevoegd. Deze ingrediënten zorgen voor een anti-age effect, hydrateren en heeft een relaxing effect op de huid. 

StyleTone heeft gekozen voor 3 kleuren, die ze random uitdelen. Ik heb de kleur Liar 206 gekregen. Deze ga ik dan ook gebruiken als bronzer. Dit komt goed uit omdat mijn andere bronzer bijna op is. Ik ben heel erg benieuwd en jullie kunnen spoedig een review verwachten.

img_5556

Dit product is dierproefvrij en parabenenvrij.

LOOkX lipgloss- €18,95 

Tijd om wat glans toe te voegen aan jouw look. Lipglosses bestaan al zo lang, maar zijn nog steeds één van de favoriete lipproducten onder de vrouwen. De LOOkX Lipgloss heeft een niet plakkende formule en zorgt voor een longlasting finish. De lipgloss zorgt voor optisch meer volume dankzij toegevoegde parelpigmenten. De lipgloss bevat natuurlijk ingrediënten zoals vitamine E om de lippen te beschermen tegen huidveroudering en ze zacht en soepel te houden. 

Waarom LOOkX Lipgloss? 

  • Built-in skincare
  • Comfortabele textuur
  • Anti-ageing
  • Longlasting 
  • Houdt lippen zacht en soepel 

Styletone heeft gekozen voor 3 kleuren en ik heb de kleur Gloss 30e. Ik ben benieuwd omdat ik niet echt fan ben van lipgloss, maar het heeft een niet-plakkende formule. dus ja binnenkort een review.

Dit product is dierproefvrij en vegan.

CAILYN Pink Clay mask, €14,00 

img_5699

Het laatste wat er in de doos zit is dit chic uitziende masker:

Dit masker helpt jouw huid met het aanmaken van nieuwe cellen, huidverjonging, strakkere huid en het verwijderen van mee-eters. Wauw, die wil je meteen gebruiken?

Oke, heel leuk verkooppraatje maar ben echt heel erg benieuwd naar de echte werking. Verwacht een review!!

Dit product is dierproefvrij.

img_5548-1

Dit waren dan de producten van de StyleTone mei box. Ik ben blij met de producten en kan niet wachten om ze uit te proberen. Ook ben ik benieuwd wat jullie vonden van deze post, let me know in de reacties!

xoxo

cropped-Antje-1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s