Mijn week in foto’s 21.

Geen reacties

img_5929

Maandag na werk had ik een hele leuke chilling met Julia en Ksenia. Wat eigenlijk een schoolopdracht voor hen was om mij te interviewen, liep uit tot een chilling tot 23:00 uur bij mij thuis. Waarbij wij tarot kaarten gingen leggen en echt een gezellige spontane meidenavond hadden (ugh ik vind dit zo kuttig klinken). Ik heb ook voor het eerst iets gegeten van de vegetarische snackbar in Den Haag en damn het was zo lekker! Oh en Ksenia en Julia gaven mij het kjoetste plantje ever! Ze heet Anita and it’s me!

Dinsdag helemaal niet uitgeslapen ging ik naar werk, mijn hele week was eigenlijk niet uitgeslapen. Ik merk hoe slecht ik eet als ik niet mijn volle 7 en half uur slaap heb gekregen. Maar dat geldt niet voor deze heerlijke Beyond Bruger die ik eindelijk in mijn handen kreeg. Ik had eerst heel erg mijn twijfels toen ik hem aan het bakken was, hij stonk namelijk echt heel erg en ik werd er zelfs misselijk van. Maar nadat ik 1 hap nam was ik verkocht! Damnnn hij is zo lekker! Niet normaal! Jimi vond hem ook niet normaal!

Ik had trouwens heel de week ruzie met Jimi door een slechte communicatie en verwachtingen van beide kanten. Communicatie en geen onrealistische verwachtingen zijn de key in een relatie! Ik ga hier trouwens nog een hele tea post over schrijven.

Niet alleen werken maar ook school had mij in de ban deze week. Ik heb gemerkt dat ik weer lekker op dreef ben en het allemaal wel aan kan.

Woensdag kwam een leuk pakketje binnen van Halo Beauty. Ik ben echt heel erg benieuwd naar deze vitamines en ga dan ook zeker een blog schrijven met welk resultaat ik heb gekregen.

Donderdag was ik te laat gekomen op school omdat ik ging stemmen. De rekenlerares vond dit een goede reden om te laat te komen.

img_5937

Vrijdag na werk heb ik eigenlijk mijn grootste angst overwonnen door alleen naar een museum te gaan. Het Boijmans gaat dicht voor 7 jaar en niemand wou met mij mee, dat vond ik een goede reden om alleen naar het museum te gaan. Na het museum heb ik afgesproken met Jimi en even lekker gegeten.

acs_0147

Zaterdag moest ik werken, kwam de nieuwe Flow binnen en heb ik al mijn vakantiegeld opgemaakt. img_6042-1

Omdat ik na werk een scooter heb gekocht! WOE! Daar gingen we dan samen met Jim, op de scooter van Leidscheveen terug naar het vertrouwde Rotterdam. We kwam langs hele mooie plekjes en toen we weer in Rotterdam waren, gingen we naar de verjaardag van mijn bestie Ashley. Zij was donderdag jarig en dit was een moment om het even te vieren. Helaas was ik echt heel erg moe en was ik niet lang gebleven.

Zondag heb ik een chilldagje gehad met Jim en Mick. Lekker getekend en geblogd.

img_6047

Wat heb ik gelezen deze week: Nog steeds bezig met ‘De wereld van Sofie’.

Wat ik heb gekeken deze week: Niet echt iets, beetje op YouTube filmpjes van Kendall Rae.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Mijn Spotify list.

Wat heb ik deze week gekocht: Nouuuu wat niet want ben echt blut. Lol. Een scooter, 2 boeken en 2 posters. Bij de Hema een settingspray en settingpowder (snel een review) en een superschattige powe bank. Blut dus. Letterlijk geen vakantiegeld meer. Geen spijt tho.

 

Dit was een volle week in foto’s. Hoe ging jullie week en hoe ben jij betreft geld uitgeven en minimaal leven? Ben heel benieuwd hoe ik volgende week ga overleven zonder geld. Jij ook?

 

xoxo

cropped-Antje-1-1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s