Mijn week in foto’s 22.

Geen reacties

img_6134

Wat vliegen de dagen snel voorbij! De zomer staat al aan de deur te kloppen en ik ben nog steeds niet afgevallen, tijd voor barbecues dus! Om deze lovely curves nog meer te voeden. Naja het is best oke toch om 2 dagen achter elkaar te barbeknoeien (cringe) toch?

Mijn week begon met logeren bij mijn ouders omdat dinsdag het OV een staking had. Omdat ik te lui was om naar huis te gaan heb ik het logeerpartijtje uitgerekt tot donderdag. Die dag was ik ook lekker vrij dus zijn mijn moeder, zusjes en ik naar Rotterdam gegaan om een heerlijk boottocht te nemen met de Spido en om vervolgens naar de Kunsthal te gaan. Ook hebben we in een nieuw restaurant in de Witte de With gegeten, ze hadden zelfs een hele vegan menukaart. Ik kom zeker nog terug want het was kapot lekker. Jimi vond het niks, maar Jimi moet niet zo zeiken. Ik kon helaas niet echt genieten van deze dag, omdat ik aan het einde onwijs erge buikpijn kreeg door mijn spiraal. Hierover ga ik trouwens nog een hele blog post over gooien.

Vrijdag ging ik werken om in de avond lekker mijn alcoholistenweekend te beginnen bij Biergarten.

Zaterdag begon ik mijn weekend met huiswerk, wat ik overigens veel te weinig doe.

Omdat het lekker weer was en ik niet thuis kon blijven ging ik met friends naar het Vroesenpark (vind het echt een kut park) om te barbecueën, maar niemand had een bbq meegenomen dus het werd picknicken en daydrinkings. In de avond waren Christina, Cristal en ik asociaal dronken en gingen we twerken op “Wheatus – Teenage Dirtbag” in Rotown. Ik zal jullie de filmpjes besparen.

En zondag gingen we weer bbqen en daydrinken in het Zuiderpark. Dit was dan ook een recap van m’n week, leuk he.

Wat heb ik gelezen deze week: Nog steeds bezig met ‘De wereld van Sofie’.

Wat ik heb gekeken deze week: Ehhhh, niks eigenlijk.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Mijn Spotify list.

Wat heb ik deze week gekocht: Na eten en mijn OV abonnement en vaste lasten helemaal geen geld verder uitgegeven, want ben blut sinds vorige week. lol.

Ik ben dit best wel aangeschoten aan het schrijven en ga nu dan ook lekker slapen want morgen is het weer maandag. MEEEEHH! Maar, ik wens jullie alvast een fijne aankomende week toe! Love you!!!

XOXOX

cropped-Antje-1-1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s