Mijn week in foto’s 23.

Geen reacties

Maandag ben ik thuis gebleven en vanaf huis gewerkt, aan school gezeten en opgeruimd in mijn kamer. Best wel een rustig dagje, waarin ik de tijd had om heel veel spulletjes uit te sorteren en de onnodige dingen te doneren of weg te gooien. Dinsdag t/m vrijdag heb ik alleen maar gewerkt en aan mijn huiswerk gezeten en that pays off! Want, ik heb gewoon mijn NL examen gehaald wooeehooee!

Zaterdag heb ik echt heel de dag gechild in mijn badjas, onderbroek en pantoffels. Keihard aan de daydrinkings gegaan en series gekeken. Beetje gewerkt aan mijn blog en that’s about it.

Zondag ben ik weer aan het huiswerk gegaan en in de avond naar vrienden.

Tijdens het chillen heb ik een nieuwe tekenstijl voor mezelf ontdekt. Zonder de pen van het papier af te halen, tekende ik portretten van mijn vrienden. Omdat ik weinig foto’s heb genomen deze week, hier wat foto’s van mijn tekeningen:

Niet echt veel foto’s maar soms kan ik er niet meer van maken.

 

xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s