Mijn week in foto’s 24.

Geen reacties

img_6588

Oeps! Ik ben dit eigenlijk begonnen te schrijven op donderdag, maar WOOEEHOOOEEE!! IK HEB WEER EEN EXAMEN GEHAALD!!! Dit betekent dat ik er nog (als ik ofc geen examens terugkrijg) 6 moet doen! Daarnaast moet ik nog een heleboel opdrachten en verslagen maken en dan ben ik eindelijk klaar! Vandaar dat mijn week in foto’s afgelopen weken een beetje slapjes is. Ik heb het op dit moment gewoon heel erg druk en heb geen geld lol.

Dinsdag had ik spoeddienst op werk en hadden we pizza besteld en woensdag was het ook weer feest.

Vrijdag heb ik mijn werk en schoolweek weer afgerond met een klap, want drie vriendinnetjes waren jarig en dat betekent: SHOTS SHOTS SHOTS!! Het alcoholistenweekend is weer geopend. Ik vind dit eigenlijk echt kut, want ik moet echt denken aan mijn body, mijn tempel. Want mijn tempel is aan het afbranden van binnen zo te zien. Dus zaterdagochtend weer eventjes reloaden met een maskertje, wierook en SHOTS SHOTS SHOTS! Oke dat laatste is een grapje. Zo te zien heb ik deze week mijn lolbroek aan. Wel ben ik mijn ‘grapjas’ ergens vergeten. Oke nogmaals sorry, maar het is deze zondag Vaderdag. Vandaar de dad jokes. Zaterdagmiddag ging ik met de familie Burgwal naar SurfRock in Kinderdijk, mijn schoonmoeder ging optreden en wij waren support. Daarna zijn we heerlijk uiteten geweest. In de avond aan huiswerk en een kleine chilling. Zondag heb ik eindelijk en ik herhaal eindelijk, uitgeslapen! Voor de rest lekker op de bank gezeten en tv gekeken en echt uitgerust, I needed it!

img_6631

Vrijdag kwam trouwens de nieuwe Styletone binnen dus soon een post. Ook de nieuwe Flow lag op mijn deurmat.

img_6632

Wat heb ik gelezen deze week: Nog steeds bezig met ‘De wereld van Sofie’. Oke, ik ben de laatste tijd niet echt aan het lezen maar ga het wel weer doen.

Wat ik heb gekeken deze week: Don’t hate me, maar Ex on the beach.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Heel veel Artic Monkeys muziek.

Wat heb ik deze week gekocht: Ik heb letterlijk geen geld dus niks.

img_6689

Dit was het dan weer, ik kan niet wachten om volgende week mijn salaris eindelijk te hebben en niet meer blut zijn.

XOXO

cropped-Antje-1-1.png

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s