Antje Test: HYDRO FACE MASK – 120 HOURS OF HYDRATION

Geen reacties

blend-14HYDRO FACE MASK – 120 HOURS OF HYDRATION with AMF.

Hey ben ik weer, even tussen deze drukte door snel een maskertje testen. Dit masker zat in de StyleTone box van november 2018. Het ziet er niet echt uit als een masker wat ik snel zou gebruiken, vandaar dat ik het pas nu test. Maar nadat ik de voorkant van het masker had gelezen werd ik toch benieuwd. In dit masker zit namelijk AMF (Artificial Moisturising Facor) en dat moet er voor zorgen dat je huid voor 120 uur(!) gehydrateerd is. Nou ik ben benieuwd. Mijn huid kan dit echt gebruiken en volgens de verpakking is dit getest in het lab en werkt het. Dit masker is trouwens van Vitamasques, ik heb tbh nog nooit van dit merk gehoord.

img_2406

” Vitnamasques is een Koreaans-Brits merk met fijne en effectieve huidverzorging. Tevens ook betaalbaar, wat het toegankelijk maakt voor iedereen. Bij Vitamasques streven ze er naar dat de producten nooit getest zijn op dieren en zoveel mogelijk parabenen vrij zijn! Het Hydro-gezichtsmasker van Vitamasques is ontworpen om hydratatie en vocht te bieden aan jouw huid. Het masker verbetert het vermogen van jouw huid om vocht vast te houden. Na dit masker blijft jouw huid max. 120 uur gehydrateerd! “

Hier nog eventjes de foto van de achterkant:

img_2413

Laten we beginnen, dit keer de instructie van het aanbrengen van dit masker volgens de verpakking:

  1. Was en reinig je gezicht en breng wat skin toner aan.
  2. Verwijder de beschermende film van het Hydro Face masker.
  3. Breng beide delen van het masker aan en strijk glad met je vingers.
  4. Laat het masker ongeveer 30 min op je huid zitten en wrijf de resterende essentie zachtjes in je huid.

 

Dan nu mijn mening:

Verpakking5,5 Het is niet echt een masker wat ik snel in mijn winkelmandje zou doen. Plus ik krijg zulke verpakkingen echt moeilijk open en moet altijd een schaar gebruiken.

Geur: Is mij niet echt bijgebleven. 6.

Textuur: De structuur is echt super slimy, en ik ga er best goed op. 8.

Werking: Het masker bestaat uit 2 delen, wat voor mijn doen niet echt handig is..  Het begint na 2 minuten best wel te branden en niet op een fijne manier. Ik heb het masker na ongeveer 20 minuten er af gehaald omdat het best wel brandde en ik voelde dat mijn huid er geïrriteerd door raakte. Ik heb daarna eerlijk gezegd niet echt gemerkt dat mijn huid voor 120 uur gehydrateerd was. Jammer genoeg een 5. 

Prijs: €9,45  Ik kon hem online op verschillende websites vinden maar hier de officiële website.

img_2414

Voordelen: Hmm.. ja, de structuur is wel fijn en voor sommige mensen is het denk ik wel fijn dat het masker uit 2 delen bestaat.

Nadelen: Dit masker doet het hem gewoon niet voor mij, hij was door de 2 delen iets te groot voor mij en brandde toch echt op mijn gezicht. Ik vind het jammer.

Zou ik dit masker aanbevelen?  Ik ben altijd real met jullie en nu ook, helaas zou ik dit masker niet aanbevelen.

Better next time, heb jij dit masker uitgeprobeerd en wat vond jij ervan?

img_2429

xoxo

cropped-Antje-1-1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s