Mijn week in foto’s 25.

Geen reacties

 

Maandag begon met een alarm op mijn telefoon, waarvan ik overigens supererg schrok. Een brand bij Berkel was de reden waarom de RET stopte met rijden. Wat voor mij zorgde dat ik niet naar werk hoefde en lekker in de zon kon chillen in het Zuiderpark. Lekker het zonnetje gepakt, vegan burgertje, ruzie met Jimi, wijntje, eigenlijk alles wat je wilt he. M’n zwager Mick (die trouwens ook mijn redacteur is) heeft supermooie foto’s van mij gemaakt. Aanschouw:

Dinsdag een lang werkdagje en daaruit naar Jimi om samen bij vrienden te chillen. Eerst heeft Thijmen (speciaal voor mij) vegan eten voor gemaakt en Demi heeft (speciaal voor mij)  vegan hapjes gemaakt, hoe lief?

Woensdag paste ik mijn broek niet meer die ik zo vaak droeg vorig jaar, dus ik ben weer aan het letten op mijn gewicht. Het was zo een drukke dag, maar het lukte. Ik heb netjes alles gezond gegeten, zonder te snoepen. Om de 5 minuten naar de wc gerend, door het water wat ik naar binnen aan het gulzen was en heb ik nog eens heerlijk gezond voor mezelf gekookt (ik denk in ieder geval dat het healthy was). Ik heb vegan curry gemaakt van het recept van Mowena en een beetje gaande op mijn feeling. Als je wilt dat ik dit recept ga posten, reageer dan hieronder. Wie weet zie je het binnenkort verschijnen op mijn blog.

Donderdag had ik school en heb ik dan ook eventjes voor school alles netjes voorbereid zodat ik niets ongezonds zou eten. Kijk uit hoor dadelijk wordt dit een food blog.

Vrijdag bracht Jimi mij in de ochtend met de scooter naar het station, op weg naar weer een lange werk dag. Gelukkig kan ik veel lezen in de metro en ben ik bijna klaar met het boek De wereld van Sofie.

img_6887

Vrijdag na werk heb ik nog eventjes snel Armando gezien en kwam en deze lieve kat hallo zeggen.

Zaterdag moest ik werken en had mijn scooter zijn eerste 500km beurt nodig (aaaahh mn kind is aan het puberen), dus hop! Met de scooter naar Den Haag. Jim zetten mij af bij Leidscheveen en ging naar de scooterzaak met m’n kind en ik ging naar werk. Na werk hebben wij in Rotterdam nog eventjes gechilt bij een skatepark. Ik lekker lezen en Jim skaten met vrienden. Ik was trouwens super chagrijnig, want het is namelijk het maandelijkse feestje weer en de eerste menstruatie met mijn spiraal en it hurts like hell. Dus ruzie is niet uit te sluiten haha. Gelukkig hoeven we met Jim alleen te praten over wat er aan de hand is en het is weer koek en ei.

img_6888

Kijk trouwens hoe groot mijn Dieffenbachia wordt! Ben echt verliefd op dit plantje, hij is wel giftig.

img_6891

Zondag heb ik een heerlijk ontbijtje voor mezelf gemaakt, dit wordt echt een foodblog. Ook Kwam de moeder van Eva om de spullen voor Afrika op te halen (wil je nog doneren stuur me dan een bericht). Hebben Jim en ik vriendjes gemaakt met wat hood vogels en gingen we nog eventjes BBQen met onze lieve vriendjes. Een hele leuke week al zeg ik het zelf. Volgende week heb ik examens en ben ik totaal niet voorbereid dus wens me succes.

Wat heb ik gelezen deze week: De wereld van Sofie, ik kan wel zeggen dat het einde in zicht is.

Wat ik heb gekeken deze week: Niet echt iets, meer op YouTube wat filmpjes.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Zomer zit in me bol dus mijn afspeellijst.

Wat heb ik deze week gekocht: Eten! Want heb eindelijk geld. Oh en de nieuwe Goodiebox kwam binnen.

Succes met je week en vertel me hoe jouw week was.

xoxo love youuuuu

cropped-Antje-1-1.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s