Styletone Box juni 2019

2 reacties

acs_0150

Vorige week vrijdag (sorry was druk en kon het niet eerder posten) kreeg ik weer een leuk pakketje in mijn handen gedrukt en ja hoor de nieuwe Styletone box van juni 2019 kwam weer binnen. ‘Get summer ready’ luidt de titel en ja hoor, bij het openen van de box zag ik al een paar leuke ‘zomerse producten’.

Na het kijken in het boekje zie ik een klein spelfoutje. Op de voorkant staat namelijk: ‘Magazine box november”, naar mijn weten is het volgens mij juni. Sorry ben echt kut soms.

HI BEAUTY! 

Wow! Zes maanden zijn voorbij gevlogen en nu zijn we aangekomen bij de juni box 2019!

Nog heel even en het is zover: de zomer! Kijk jij er al naar uit? Het lekkere weer, de zonnestralen, strandwandelingen, cocktails, fijne jurkjes…. noem maar op. Alles lijkt ook veel leuker wanneer de zon schijnt, dus laat maar komen! 

Wij zijn er klaar voor en deze box helpt jou een handje om klaar te zijn voor als de zomer komt. 

Let’s talk about the inside: Hoe zorg je dat je klaar bent voor de zomer? Naast dat je een voorraad jurkjes hebt klaar liggen, zijn deze producten ideaal. Draag je in de zomer minimaal makeup? Zo krijgt de huid op je gezicht een mooi kleurtje en is een eyeliner en wat bronzer voldoende. Scrub je huid voor je de zon in gaat, zo blijft je kleurtje langer mooi en verzorg je lippen zodat ze niet uitdrogen. En voor dat mooie kleurtje, geven we je een extra zetje met product nummer 2. 😉 

Liefst Styeletone team

acs_0151

POUTY LIPZZ – lip plump € 17,00 

http://www.poutylipzz.com @pouty_lipzz

Het eerste product uit de juni box is er eentje waar jij de show mee kunt stelen. Vollere lippen zijn hot en wij kunnen niet ontkennen dat we lippen a la Angelina Jolie willen hebben. Met dit product krijg jij mooie vollere lippen op een natuurlijke wijze. Breng de Pouty Lipzz aan zoals elke andere lipgloss. Na het aanbrengen hebben je lippen meteen een betere contour en zien ze er voller, vochtiger en verleidelijk uit. 

Voordelen: 

  • geeft direct een glans 
  • milde muntsmaak voor een fris gevoel 
  • zonder parabenen 

Het eerste product wat in de box zit heb ik gelijk op mijn lippen gedaan omdat ik echt niet kon wachten met het uittesten ervan. Ik merkte wel dat mijn lippen gelijk voller werden, door de hitte. Maar niet gigantisch groot, hier even een voor en na foto:

Voor:

Na:

Wat vind jij?

Dit product is niet getest op dieren.

MINETAN – zelfbruiner €14,99 

http://www.minetanbodyskin.com @minetanbodyskin

Tijd voor een kleurtje! Wanneer de zon schijnt, gaan we massaal de zon in voor een mooie bruine huid. Maar het kan wel eens zo zijn dat het soms niet snel genoeg gaat voor je, want je wil bruine benen onder dat ene jurkje bijvoorbeeld. MineTan to the rescue! In deze ‘get summer ready’ box vind je de fijne zelfbruiner van MineTan. Een kleurloze, hydraterende, dagelijkse verzorging voor een subtiel kleurtje; de Invisible Color Everyday Glow zelfbruiningslotion voor het opbouwen of onderhouden van een glanzende, gouden gloed. Geschikt voor elk huidtype en huidskleur en bevat werkzame bruiningsstoffen, zoete amandelolie, cacaoboter, kokosolie, hennepzaadolie, aloë vera en druivenpitolie die zorgen voor het opbouwen van een gouden gloed of om je bestaande kleurtje te onderhouden. Kan ook als aftersun gebruikt worden om droge huid te hydrateren. Is door de milde samenstelling geschikt voor de meest gevoelige huid en kan op het gezicht gebruikt worden. 

Ik ben heel benieuwd naar dit product, ik ben bekend met hun merk en ben best wel tevreden. Snel meer hierover. Dit product is vegan, parabenenvrij en niet getest op dieren.

SKIN & TONIC – sea salt scrub € 15,00 

http://www.skinandtoniclondon.com @skinandtonicldn

Skin & Tonic, gevestigd in Londen, heeft meerdere awards gekregen voor de fijne en goede huidverzorging die zij aanbieden. De producten worden gemaakt van gecertificeerd biologische ingrediënten en ze hanteren de ‘less is more’ aanpak. 

De producten van Skin & Tonic worden in 25 landen verkocht en sinds kort ook in Nederland. Laat je verwennen met deze ultieme fijne scrub met zout uit de dode zee. Krijg een zijdezachte huid door de dode huidcellen weg te scrubben. Je hydrateert en voedt de huid ook meteen en het geeft je een prachtige glow. 

Ik ben bekend met dit merk omdat ik een lipbalm hiervan heb en die is echt fijn! Dus ik ben dan ook heel erg benieuwd naar deze scrub. Verwacht snel een review! Dit product is niet getest op dieren, vegan en parabenenvrij.

STYLONDON – jelly flower lipbalm € 17,05

http://www.stylondon.com @stylondon_official

Dit is een lip balm van het merk STYLondon en jouw lippen gaan ons dankbaar zijn. Deze ‘flower jelly lip balm’ is een perfecte hydratatie voor je lippen. De zachte formule hiervan verzacht en hydrateert de lippen zonder vettig of kleverig aan te voelen. De lip balm is van STYLondon de meeste hydraterende variant ooit. Het bevat een mega schattig klein bloemetje, die volgens STYLondon niet zal sterven. De bloem wordt zorgvuldig in het midden van de lipbalm geplaatst en elke lipbalm is hierdoor uniek. 

Mijn eerste gedacht was ‘deze komt van Aliexpress’ maar toen ik hem uitprobeerde voelde hij inderdaad heel fijn en het is echt een heerlijke lipbalm. Ook dit product is dierproefvrij, vegan en parabenenvrij.

AME BEAUTY – bronzer € 11,00 

img_6646

Het vijfde product uit deze box is een bronzer van het merk AME Beauty. Dit merk wordt alleen verkocht in Polen en is in Nederland nog onbekend. Het merk staat voor vrouwen die hun persoonlijkheid met makeup willen uitdrukken. Daarnaast bieden ze goede kwaliteit voor een leuke prijs. 

Deze bronzer bevat kokosolie, Vitamine A, C en E en is ideaal voor de zomerse dagen. Je kunt de bronzer geheel over je gezicht aanbrengen voor net dat extra bruine kleurtje of je gebruikt het voor contouring. Door de kokosolie wordt jouw huid gehydrateert en krijgt je gezicht een mooie glans. De bronzer bevat een langdurig formule, zodat het de gehele dag mooi blijf zitten. 

Als jullie mij een beetje volgen, heb ik al eerder vermeld dat mijn bronzer bijna op is en dat ik best wel blij met een nieuwe bronzer. Inmiddels heb ik er 3 haha, omdat het in elke box zat. Ben zeker benieuwd naar deze bronzer, na het testen was hij best wel ‘vettig’ ben benieuwd. Snel meer!

img_6758

Fun fact! Ik ben 2de geworden in het boekje van Styletone met mijn foto! Als je de winnaar bent krijg je een gratis box! Dus hopelijk win ik het een keer!

Ik ben algemeen tevreden met de producten en kan niet wachten met het uitproberen ervan en jullie er meer erover te vertellen. Wat vond jij van deze box? Let me know in de reacties!

xoxo

2 comments on “Styletone Box juni 2019”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s