Mijn week in foto’s 26.

Geen reacties

377c377c-9a28-450b-8a8a-dfb162566129.jpg

Waarom is het zo dat elke keer als ik maar één dag weekend heb gehad, dat ik me maandag altijd verslaap. Op zich was het wel een leuke dag, maar oh zo warm. Na werk had ik met Marissa in Den Haag afgesproken, zij kwam ook van haar werk. We kregen het idee om samen te koken, dus gingen we naar de AH. Boodschapjes gedaan en op naar mijn huis om te koken. Een heerlijke salade en lekkere broodjes waren het eindresultaat. Aanschouw:

ontwerp zonder titel-1

Het was heerlijk! Ook heb ik weer bloemen gekocht en heb ik 2 superschattige plantjes van Marissa gekregen. Btw ik moet trouwens echt dik aan het huiswerk omdat ik donderdag een examen heb, maar ben echt nog niet ver gewoon. Ook moet ik echt mijn kamer opruimen want het is echt een mess.

ontwerp zonder titel

Dinsdag was het zo fucking warm en echt gewoon niet chill. Na werk en huiswerk heb ik echt niks meer gedaan. Woensdag was ik zo druk op werk dat ik gewoonweg was vergeten om iets te posten op mijn blog. Van leren is niks gekomen dus het examen van donderdag gaat echt niet goed komen. Ik weet simpelweg niet hoe ik me voor dit examen moet voorbereiden. EN OMG DIT SCHREEF IK OP WOENSDAG EN DONDERDAG HAD IK MIJN EXAMEN GEWOON GEHAALD MET EEN 10!!!!!!!!!! AAAHHHGGG!! Nog een paar examens en dan ben ik eindelijk klaar (hoop ik)!

ontwerp zonder titel-2

Vrijdag na werk heb ik met Jimi lekker bij Green Delight Restaurant gegeten. Ik had een vegan kapsalon en vond het heerlijk. Jimi had brood met dip en vond het niet lekker. Maar dat komt omdat hij geen aubergine lust, dus lekker zijn eigen schuld. Moest hij maar iets anders nemen. Daarna ben ik lekker gaan shoppen. Bijenkorf had uitverkoop, dus mijn kledingkast werd weer gevuld voor de vakantie en vooral voor Wildeburg! Trouwens, ik heb ook wat kleding gekocht bij de Monki… Kwam er dus vandaag achter dat de eigenaar van Monki, dezelfde is als van H&M en wat boycot ik nou? Juist de H&M… Tja, al gekocht en niet meer doen dus. Alhoewel ik het eventjes heb gegoogeld en Monki heeft het C-label behaald en is daarmee redelijk op weg richting duurzaamheid, maar het kan nog beter. 

 

summer 2019

Zaterdag heb ik echt een gezellige dag gehad met al mijn vrienden. We hebben een geheime plek gevonden tussen Rotterdam en Delft en hebben daar heerlijk zitten bbqen en zwemmen. Dit gaan we dan ook vaker daar doen. In de avond nog een beetje gechilt met vrienden en zondag eigenlijk alleen maar liggen chillen op de bank met Mick en Jim.

ontwerp zonder titel-4

ontwerp zonder titel-3

Wat heb ik gelezen deze week: Ik heb eindelijk ‘De wereld van Sofie’ uitgelezen en ben begonnen met ‘Norwegian Wood’ van Murakami. Binnenkort als andere meiden ‘De wereld van Sofie’ uit hebben maken we daar een blogpost over.

Wat ik heb gekeken deze week: Oke, don’t hate me… Ex on the beach en Temptation island. I know super slecht, maar ik wou gewoon iets doms kijken.

Wat heb ik kapot geluisterd deze week: Zomer zit in me bol dus mijn afspeellijst.

Wat heb ik deze week gekocht: Kleren van de Monki en de Bijenkorf. Ik gooi snel een shopping haul blogpost hoor. Zonnebrandcrème, maandverband en kapot veel eten, lol.

Omg ik heb nog 1 weekje school en dan heb ik vakantie, naja ik heb dan nog wel werk voor 2 weekjes en dan eindelijk VAKANTIE!!! WOOEEGHOOOEE!!

Ga je ergens naartoe op vakantie? Zo ja, waar ga je dan heen? Ik ben benieuwd.

Fijne aankomende week!!!

img_7043

xoxox Antje kan niet wachten tot vakantie La Angel

cropped-Antje-1-1.png

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s