GOODIEBOX: Sunny Side Up.

One comment

Yaass! Ook de nieuwe Goodiebox kwam weer binnen. Helaas was ik te druk met huiswerk om snel een blogpost hiervan te maken, dus twee weekjes vertraging maar hier is de blogpost dan! De Sunny Side Up Goodiebox is all about summer zo te zien. Bij het openen van de box komt er een heerlijk zomers geurtje naar buiten. Het boekje ligt zoals altijd bovenop en je moet door een schattig laagje papier heen om de producten te bekijken. Als eerste het boekje:

Sunny Side Up: 

Ken je dat gevoel dat je terugkijkt naar foto’s van jezelf en nu pas inziet hoe goed je er destijds uitzag? Wat was je toen mooi he? En onnodig kritisch naar jezelf. Wat zie je als je vandaag in de spiegel kijkt? Zie je nu wel die sprankelende ogen en die prachtige glimlach of ben je stiekem nog steeds te streng naar dat mooie spiegelbeeld? Het hele Goodiebox team daagt je uit om jezelf in het hier en nu te bekijken voor wie je echt bent. Met de Sunny Side Up (nee, niet het gebakken eitje). Met de nadruk op al het positieve. 

De inhoud van deze box gaat jouw beauty extra benadrukken om aankomend seizoen rooskleurig tegemoet te gaan. Zes zomerse producten die jou de mooiste versie van jezelf laten zijn. Met dit keer ook een goodie in de vorm van een haarband van My Jewellery. Die hebben wij speciaal voor jou uitgekozen, omdat jij gezien mag worden. 

Beloof ons dat je deze zomer nog meer van jezelf gaat houden. Met de nadruk op je sterke punten, want dan straal je dat ook uit. Een perfecte oefening die op de lange termijn heel veel effecten zal hebben. Pinky promise! Dan is het nu tijd voor dat eitje Sunny Side Up… met een beetje zout graag. 

Liefs, Team Goodiebox 

d39b1867-724c-4e8b-a5ca-0626a018e20b

Nou voor mij geen eitje, maar een goed concept! Op naar het eerste product:

Masque Me Up – Aftersun Sheet Mask: winkelwaarde € 6,50 

img_7170

Niet dat jij je hoeft te verstoppen achter een masker, (wij zien je het liefst zoals je bent), maar na een lange dag is dit hydraterende sheet mask de ultieme verwennerij voor je gezicht. Het masker vormt een extra laagje op je huid waardoor de gel maximaal kan worden opgenomen. Laat hem 20 minuten intrekken, spoel af met lauwwarm water en you’re good to go!

Ik ben bekend met dit merk en op zich ben ik er best tevreden over. Dit masker bewaar ik dan ook voor mijn vakantie en dan review ik het. Dit is natuurlijk een full size.

Seacret – Makeup Remover Wips: winkelwaarde € 24,95

img_7168

Je hoeft niet naar Jordanië om de heilzame werking van de Dode Zee op je huid te voelen. De heerlijke make-up remover van Seacret heeft niet alleen het beste van deze natuurlijke bron, maar ook de komkommer, Aloë Vera en Vitamine E zorgen voor een zijdezachte huid. De vochtinbrengende zachte doekjes komen in een hersluitbare verpakking, zodat je ze makkelijk overal mee naartoe kan nemen deze zomer.

Oke wow! Best prijzig voor make-up doekjes, dus ben heel erg benieuwd naar hoe ze zijn. De doekjes zijn trouwens echt op tijd. Ik neem ze mee naar Wildeburg en ook mee naar Frankrijk. Er komt echt een heerlijke geur vanaf en ben dan ook echt benieuwd hoe ze aanvoelen op mijn huid. Dit is dan ook een full size.

My Jewellery – Headband: winkelwaarde € 12,95 

Hoewel de vacht van een luipaard juist bedoeld is om niet op te vallen, mag jij dat met deze stoere haaraccessoire juist wel doen. Sunny side up voor jouw mooie gezicht want door de fijne stof is deze haarband extra fijn voor de warme dagen. Elk kapsel of simpele outfit krijgt een absolute upgrade met deze eyecatcher. Maar goed ook, want jij mag gezien worden! Life is too short to blend in. 

Als je mij al een tijdje volgt, weetje dat ik gek, maar dan ook echt gek ben op haarbanden. Ik rock ze met alles. Dit vind ik een leuke haarband, maar wel iets te prijzig. Ook leuk als een armband bijvoorbeeld. Ook dit is een full size. Vind trouwens dat het best wel naaiend is om zo de stempel te claimen dat je 4 full size producten in de box doet terwijl deze dingen standaard in fullsize komen.

Polaar – Ice Source Moisturizing Gel: winkelwaarde €35,95 voor 50 ml

Ken je dat gevoel? Zodra het koud is, wens je dat het zomer is en wanneer het daadwerkelijk warm is, snak je weer naar die frisse bries. Get the best of both worlds! Deze gel smelt bij het aanbrengen op je huid en geeft je een zacht, comfortabel en heerlijk fris gevoel. Alcohol en parabenen vrij. Voor het mooiste resultaat breng de gel ‘s ochtends en ‘s avonds aan op je gezicht én hals. 

Kleine, handige verpakking die ik ook meeneem op vakantie. Ik gebruik niet echt vaak een moisturizer, maar dit klinkt veel belovend. Vooral nu met het hete weer is het fijn om even een verkoeling op je face te hebben. Snel mijn mening hierover. Waarschijnlijk bij de ‘producten die ik heb opgemaakt in juli’ – want dit is geen full size en zeker na 4x al op, lol.

Rituals – The Ritual of Karma Foot Balm: winkelwaarde €10,90

img_7165

Time to show some feet! Die overgang naar blote voeten kan een drempel zijn, maar deze zomer gaan ze de show stelen dankzij de foot balm van Rituals. Voor happy feet begin je met het wassen en drogen van je voeten en enkels. Masseer ze in met de heerlijk geurende balsem die koelt, voedt en verzacht. De beste tip om het nog iets leuker te maken: laat je lekker masseren.

Yaasss kan niet wachten om deze uit te proberen! Aka kan niet wachten op een voetmassage van Jimi, hihi. Door deze (full size!) tube rook heel de Goodiebox overheerlijk!

Kueshi – Aloë Vera Gel: winkelwaarde €15,99 voor 250ml

img_7177

Je kunt het ingrediënt drinken, planten en smeren. Ra-ra wat is het? Yes, Aloë Vera! De Kueshi gel bevat alleen het essentiële deel van deze wonderplant en is voor 99% zuiver. Het maakt je huid zacht, herstelt de vochtbalans en helpt zelfs bij lichte verbranding en irritatie. Daarom ook in te zetten als een aftersun. Zelfs bij wondjes, kneuzingen en insectenbeten is de gel heel effectief. Aloë-you-Vera-much!

Het laatste product in deze box komt zeker van pas! Aloë Vera is erg voedend voor je huid en helpt zeker tegen een verbrand huidje! Helaas geen full size, maar ik ben er nog steeds super blij mee!

37ed570a-894b-4d8d-ade5-3e7d9df05b2f

Zo, dit waren dan ook de producten van de Goodiebox van deze maand. Sorry voor het late uploaden. Ik ben er best tevreden mee. Heb jij deze Goodiebox al gescoord en wat vind jij ervan?

xoxo

 

 

 

1 comments on “GOODIEBOX: Sunny Side Up.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s